2777
2789
عنوان

🥲جون ندارم دیگه

93 بازدید | 7 پست

خانما من هم درس میخونم هم خیاطی میکنم 😐هنوز شوهرم میگه تلاشت بیشتر کن صبح ۵ نیم بیدار میشم ۱۱ میخوام بخدا اگر ذره ای استراحتی دارم ۵ نیم تا ۱ میخونم باز ناهار میخورم  توی این تایم چون ذهنم خسته خیاطی میکنم تا اول ۱۰ نیم یا ۱۱😪شوهرم گفته پرستاری قبول شی سوپرایزی پیشم داری من همچنان تلاشم برای رسیدن به سوپرایزه🤣. خانواده همسرم همشون کارمندن شوهرم میگه تو باید قبول شی تو باید از همشون بالاتر باشی  🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم دیگه صبر کن تمام میشه 

زجر و سختی که الان میکشی باهات نیست اما افتخارش هست 

خیلی از مشکلات زن های نی نی سایت مستقل نبودنشون هست 

اما وقتی دستت توی جیبت باشه اگر مشکلی با شوهرت پیش آمد حتی اگر خانواده ات کنارت نبودن تو یک کارت پولی داری که با وجودش دیگه ترسی نداری که طلاق بگیرم چی میشه 

همه اینا به کنار تو یک خانم تحصیل کرده هستی که جایگاه اجتماعی داره خیاطی دیگه نکن و وقتت برای درس بزار

طوری این مدت بخون که پزشکی بیاری دیگه تمام...

پرستاری که خیلی کپه تو پتانسیل خیلی بالاتری داری 

حقت که بهت بگن خانم دکتر

اره نه میگه نباید بگن تو هیچی نشدی

خوب میخواد بهت افتخار کنه 

اینم یه جور انگیزست 

حالا بعدا باهاش صحبت کن و بهش بگو ما نباید برای مردم زندگی کنم... 

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹