2777
2789

دنبال رفاه نباش تو زندگی سخت کوش باش 

سختی بکش گاهی گرسنگی بکش گاهی بی خوابی بکش

برای هدفت تلاش کن

حفظ قرآن یا یاد گرفتن خیاطی یا یادگرفتن کار مفیدی

عمر خیلی کوتاهه همش خوش گذرونی نکن 

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

به نظرم بهتره جمله ات رو ادیت کنی حس میکنم مثل اون وقت های من داری با عصبانیت حرف میزنی  ، اگه رفاه می خوای بهتره سختکوش باشی با دله دزدی چیزی گیزت نمیاد هرچند  حق بعضی خانم ها نیست با اون همه استعداد و تیز هوشی شوهری گیرشون بیاد که دوهزار رشوه نداد پاس بشه هرچی شل مغز ، مغز نخودی با شوهرهای تنه لششون هی بیفتن به جون این بی چاره بعد این بی چاره باید اسیر عبور یه معتاد مواد فروش سر کوچه آشغال عوضی هیز بشه مرتیکه زن داره می خواد تو رو بکنه هوو زگیل گثز بی سواد روانی خاله زنک پست پلید بی سواد هرزه بی شرف روانی حیوون خرافاتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جملات رو میگن که ادمای بدبخت بیچاره دل شون خوش باشه وگرنه این همه آدم مرفه موفق از کجان مریخ؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

این جملات رو میگن که ادمای بدبخت بیچاره دل شون خوش باشه وگرنه این همه آدم مرفه موفق از کجان مریخ؟

مرفح؟ارث میمونه برای بچه ها که اونم باز دعواست که 

مرفح؟ارث میمونه برای بچه ها که اونم باز دعواست که

نه بابا 

دعوای ارث هم برای وراث دوزار ده شاهیه

وگرنه ارث ها کلان به راحتی تقسیم میشه 

دیدم که میگم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه بابا دعوای ارث هم برای وراث دوزار ده شاهیهوگرنه ارث ها کلان به راحتی تقسیم میشه دیدم که میگم

بله ولی خرج خوشگذرونی میشه 

خرج مسجد مدرسه بچه یتیم نمیشه کفن جیب ندارد

بله ولی خرج خوشگذرونی میشه خرج مسجد مدرسه بچه یتیم نمیشه کفن جیب ندارد

بشه خوشگذرانی هم خوبه

خدا خودش گفته توی این دنیا راحتی قرار ندادم انسان در سختی آفریده شده بخاطر رشد

ما رشد نمیخوایم

ما ارامش میخوایم

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم