2777
2789

۱۰ سالم بود عروسی پسر عموی مامانم بود یه لباس خوشگل داشتم میخواستم بپوشمش مامانم میگفت نه و نذاشت بپوشم یه لباس عادی پوشیدم رفتم اونجا دیدم دختر خاله هام آرایش کردن هم سن و سال خودم بودنا لباس خوشگل تنشون بود در صورتی که پدر من اوضاع مالیش خیلی بهتر از اونا بود مامانم خسیس نیستا نمیدونم اون لحظه چرا اینطوری رفتار کرد باهام هیچ وقت از ذهنم پاک نشد که چقدر با بغض نگاهشون کردم یه مانتو که مامانم دوخته بود تنم بود☹️

الان یکی دو هفته دیگه عروسی پسر داییم هست این چند سال عروسی نرفتم اصلا نتونستیم برای عروسی ها بریم شهرستان،به مامانم گفتم چی بگیرم گفت یه شومیز و شلوار داری اونو بپوش واقعا مناسب عروسی نیست بنظرم خیلی ناراحت شدم و گفتم من نمیام دوست ندارم خاطرات بد برام مرور بشه توی عروسی که تمام رفیقام و دختر خاله ها پیراهن میپوشن و آرایشگاه نمیخوام باز ناراحت باشم و حالم بد بشه 

اصلا حالم دیگه داره بد میشه بعد چندین سال گفتم برم عروسی عروسم رفیق خودمه دومادم پسر داییم کلی برنامه ریختم گند زده شد توش

گفتم اگر میخوایین برین بگید فلانی کارآموزیش شروع شده نتونست بیاد 

بنظرتون حق با منه یا مامانم😐

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق با توعه 

بعدم مگه زبون نداری بگی اون لباس مناسب نیست و میخوام لباس بخرم. 

اگه نخرید بعد قهر کن و نرو

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

تو این یه مورد حرفشو گوش نده منم مامانم اینجوریه ولی از این گوش میگیرم از اون گوش پس میدم بهترین لباستو بپوش باز یا پوشیده هرجور که دلت میخواد 

برو آرایشگاه یه شبه دیگه

تو انتهای غم را به من چشاندی

حق با توعه بعدم مگه زبون نداری بگی اون لباس مناسب نیست و میخوام لباس بخرم. اگه نخرید بعد قهر کن و نر ...

خب گفت نه و نمیخوای برای همین عصبی شدم دو روزه دارم میگم رفتین شهرستان برید من نمیمونم 

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
دلیلش چیه برای دادن این پیشنهاد ؟ وضع مالی خانوادتون شاید نوسان داشته تو این چند وقت

نه اصلا اوضاع مالی ما از تمام کسایی که بهترین تدارک ها رو دیدن برای این مراسم خیلی بهتره ولی باز لجبازی میکنه

کاش مامانت یعداز اون عروسی پی ب اشتباهش برده بود.ولی مطمئن باش انشاالله وقتی خودت مادر بشی ، همیشه د ...

دقیقا فکر میکنم اینطوری باشم،هنوزم وقتی لباسی مناسب جایی نیست میگم مامان اینو نپوش مناسب نیست خیلی بهش برمیخوره و ناراحت میشه و میگه چرا دخالت میکنی🤦🏻‍♀️