اره دقیقا چون از همون اول فهمید دختر پاکیم هاست با آوردن اسم خاستگاری رامم کنهچقدر هرم منننن حتی بهش ...
به هر حال همه این روزا رو گذروندن این موردا رو داشتن نمیدونم چرا با این همه خیانت و حقه باز بودن مسرا چطوریه که هنوزم دخترا انقدر زود گول میخورن 😔 دخترا با سادگیو اخساس جلو میرن ولی اونا فکر سواستفاده هستن دیگه نزار بت دست بزنه بگو خاستی بیا خاستگاری
✌ 🖕👍😂میگویند کوردها مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه بزنند....
افریننن بهتتتتت.. من بعد هم با عقل برو تو رابژه. گول دوتا دوست دارم و عشقم و جشمات چه خوشگله و اینهارو اصلااا نخور.. مردهای هول قشنگگگ بلدن چه جوری زبون بریزن و دخترای ساده رو خام حرفای دروغشون بکنن
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
اره خیلی بدبختم من خیلیدیروز بهش گفتم بیا خاستگاری گف چن هفته آخر هفته ها بریم بیرون همو بشناسیم بعد ...
بدبخت نیستی دختر جاننن.. 😡😡😡فقط برای حودت و حریم شخصبت و قلبت ارزش قاعلی ــمرد جماعت خوب حرف میرنن بعد مه به هدفشون رسیدن دیگه اون روی گرگ خودشونو نشون میدم.. کسی مه برای همسر اینده ش ارزش قاعل باشه زرتی بدون محرمیت بوس و بغلش نمیکنه اونم تو قرار اول
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
💔نمیدونممم فقطیچیزمیدونم اونم اینکه خالم خیلی بده نمیدونم باید چجوری خودمو جمع کنم فردا امتحان دا ...
توکلت بر خدایت کن کفایت میکند قطعا. فکر کن جلسه خواستگاری بوده خوشت نیومدوالسلام