2777
2789
عنوان

میشه یلحظه بیاید اگر دختری فیلم صحنه دار ببینه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 5385 بازدید | 193 پست
عزیزم اصلا خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگم من صفحرو دیدم اصلا ی ثانیه طول کشید سریع پاشد گوشیو از دستم کشید شروع ...

عزیزم من خوندم ولی یه نگاه کردن تو مساوی شده با بدبخت شدن اون

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی با دیدن اون فیلمها چه بلایی سرش میاد😳میدونی چقدر افسرده میشه؟ 😳

افسرده چرا؟؟

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

این چرندیات خیلی روی روان همه تاثیر بد میذاره 

زیاده و از حوصله جمع خارجه 

بهتره با دختر خانم صحبت بشه 

پیش متخصص روانشناس بره 

ممکنه با همین کارا بدترین ضربه به آیندش بخوره 

فیلم دیدن به کنار 

خیلی عواقب بدتر هم میشه داشته باشه 

هر نوع اعتیاد بد هر نوع وابستگی

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

باورم نمیشه دارین طرفداری دختر خاله اش رو می کنینفکر کنم متوجه نشدین استارتر گفت چه سایتی رو می دیده ...

والا دارم نظراتو میخوندم حالم بد شد خودم پسر۱۳ساله دارم،انگار همکلاسی های دخترخالش دارن نظر میدن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

خودش شلوغ کرد من باهاش رفیقم اصلا همچین کاری نمیکنم خرابش کنم وقتیم مامانش فهمید انقدر فحش داد که گو ...

دلم واسش سوخت با اینکه کارش افتضاح بود

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧
میدونی با دیدن اون فیلمها چه بلایی سرش میاد😳میدونی چقدر افسرده میشه؟ 😳

نمیدونم چرا حالیشون نیست

بدتر حرص میدن ادمو

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷

والا دارم نظراتو میخوندم حالم بد شد خودم پسر۱۳ساله دارم،انگار همکلاسی های دخترخالش دارن نظر میدن

چند سالشه دختر خالش؟

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷

بخدا همه به من گیر دادن میگم من دوسش دارم نمیتم خرابش کنم اون دوستمه بعد میگن به حریمش تجاوز کردی

چه بیاد چه نیادبه من و شما ربطی ندارهخیلی برامون مهمه، بهش توضیح میدیم بهتره نبینی نه اونچه رو که دی ...

اصلا کسی که تاپیک زده میگه بالا رفتن صدای خودش و صدای وحشتناک گوشیش باعث لو رفتنش شده، الان راه کار میخواد از این بد تر نشه که کمکش کنه، حالا شما گیر این باش که اسی سرزنش کنی و ازش بخوای معذرت خواهی کنه، اوکی فرزندم؟ 

اگه روتون با منه باید بگممعتاد رو میگیرن چون میره دزدی میکنه معمولا، چون معتادا معمولا فقیرن و برای ...

یعنی اگه شما پس فردا تو گوشی دختر ۱۵ سالت همچین چیزی ببینی میگه نون و ابم ک قطع نمیشه بزار ببینه؟!!!همون فیلما روس تاثیر گذاشتن ک برا پسرا عکسم فرستاده!الان شاید با روانشناس و نصیحت درست بشه ولی ۵ ساله دیگه هیچکارش نمیشه کرد...