2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 25 پست
قبلش به شوهرت توضیح بده حتما

ن تصمیم دارم جلوی شوهرم تلفنی صحبت گوشتو بکنم بد بگم برا اونارو ندید نیستن ما خودمون اومدیم میدیم بهشون ک هم شثهرم بفهمه مادرم اینا دادن هم خودم ندم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزاربفرستن بهتره حس شیشم بسیارقوی نفرستن شوهرت بدمیشه باهات

بببخشید عزیزم میشه حستو نسبت ب خواهرم و شوهرش و شوهر منو بگی ببسنم کی اشتی میکنن مثه قبل میشن 

و یا من کی صاحب نی نی میشم ببخشیدا🥲

نکن خودتو بی ارزش نکن شوهرت چیزی گفت همینا رو بگو تمام 

عید غدیر چندوروز دیگه هست؟

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

نذره شما حداقل حرمت نذری دادن رو نشکنید چون سیدی

هه اونا حرمت سید رو نگه داشتن!! منم سیدم نذری دادم بعد خواهرشوهرم ازم گرفت برای برادرشوهرم گفت من نمیخورم نذری اونوووو در این حد بعضیا بیشخصیتن

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

اسی گوشت‌رو‌بدید. چند‌تکیه‌گوشت‌نذری‌هست‌‌فک‌کن‌دادید

یه‌نفر‌دیگه

اینجوری‌شخصیتتون‌پیش‌شوهرت‌میره‌بالا

بعدا‌اگه‌خوانوادش‌چیزی‌گفتن‌شوهرت‌میگه‌با‌اینکه‌شما

خونه‌ی‌اونا‌نرفتین‌ولی‌اونا‌براتون‌نذری‌فرستادن...