ببین یوگا به نظر من خیلی خیلی عالیه من خودم نزدیک ۱۰ ساله مداوم یوگا کار کردم و میکنم ببین یوگا هم به انعطاف بدن خیلی کمک میکنه و هم آرامش میدم اصلا ورزش روح و ذهن و بسیار عالیه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ممنون دودل بودم پس حتما ثبت نام کنممن بیشتر احتیاج به رهاسازي و تقویت روحم دارمدرکنارش هم حرکاتش رو ...
ببین یوگا خیلی بهت کمک میکنه حب حتما ثبت نام کن ببین شاید حرکاتش اوایل چون بدنت تحرک نداشته یا کم داشته برات سخت باشه اما به مرور عادی میشه و عاشق یوگا میشی و بسیار ذهنتو آروم میکنخ
آره گفتم مبتدی هستمگفت چون ملاک برات مدیتیشن هست بیشتر اول از کلاس رهاسازي ذهن شروع کنبعد از ۱۰ جلسه ...
ببین معمولا تو همون کلاس های یوگا مدیتیشن هم انجام میشه خب اصلا ورزش یوگا ورزشیه که نه تنها به انعطاف کمک میکنه بلکه اصلا کار اصلیش آرامش و رها سازی ذهن و خیلی عالیه و اینجوری بگم اصلا محدودیت سنی نداره