2777
2789

دارم به این فکر میکنم که توی اطرافیانم هرکی یه چیز جدید میخره و بقیه میگن مبارکه سریع میگه قسطی خریدیم!!

بنظرتون چرا اینجوریه؟

چی میشه اگه نگیم قسطیه؟

از ترس چشم زخمه؟؟

چه خوبه که دلامونو بزرگ کنیم و اگه کسی چیزی گرفت بهش انرژی مثبت بدیم که طرف مجبور نشه بگه قسطی خریدیم!

طرف داشته خریده دیگه اینکه با چه پولی خریده به ما ربطی نداره، هوم؟

معتقدم تظاهر برفقر ناشکری هس و خدا فقیرت میکنه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معتقدم تظاهر برفقر ناشکری هس و خدا فقیرت میکنه

دقیقا همینه

ما امسال عید هیچ خریدی نکردیم

چون قسطامون زیاد بود

و اگه بقیه از خریداشون میگفتن من سعی میکردم ابراز خوشحالی کنم و چیزی از نداشتنمون نگم

بعدا به این فکر کردم چه خوبه که اینو ادامه بدم و اطرافیان هم این عادتو ایجاد کنن که اگه کسی چیزی خرید فقط بهش حس خوب بدن و از نداری خودشون ننالن

بالاخره نداری برای همه هست تو یه مقطع هایی از زندگی

اونیم که الان خرید کرده قطعا روزایی داشته که ندار بوده