2777
2789
عنوان

من الان چیکارکنم چیجوری باشگاه برم 🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 26 پست
آره دقیقا منم اینو تجربه کردم ولی اگه اصلا نمیزارن بری یه باشگاه دیگه همونم غنیمته بهتر از هیچیه

نمیدونم 

خیلی دلم دوست میخواست گفتم تجربه بشه برام

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشگاه نزدیک خونتون برو فعلا

نه یکی دوسال پیش رفتم

واسه کمرمم دیرشده چون دیگه دکترگفت بالغ شدی قوربند و فیزیوتراپی جواب نمیده 

خیلی ناراحتم ازاون موقع دارم اشک میریزم حالمم خراب میشه عکساشو میبینم

اول اینو بگو اوضاع مالی در حدی هست برنامه خوب بگیری در حد ی تومن دو تومن؟

اوه. برنامه انقدره؟ 

میدونین من چجورشرایطی رودوست دارم؟ مثلا یه باشگاه باشه که توجلسه اول بهت یادبده چیجوری با وسیله ها کارکنی، بعد بهت یه برنامه بده که طبق اون هرهفته عمل کنی. 

خود مربی بیاد بالا سرت بعضی‌وقتا بررسیت کنه

کدوم شهری؟

تهران 

واسه کمرمم رفتم دکتر رادیولوژی و ام آر آی. 

گفت دیگه بالغ شدی فیزیوتراپی و قوربند جواب نمیده بهت سا باید جراحی کنی یا باید بزاری فرم بدنت دیگه همینجوری بمونه

تهران واسه کمرمم رفتم دکتر رادیولوژی و ام آر آی. گفت دیگه بالغ شدی فیزیوتراپی و قوربند جواب نمیده به ...

خب پس مربی خوب میتونی پیدا کنی، ولی اگر رفتی هر باشگاهی دیدی مربی نداره که حواسش بهت باشه اونقدرا حالا چ نزدیک چ دور تر ولی خواستی بمونی، مربی آنلاین از اینستا میتونی بگیری چندتا خیلی خفن سراغ دارم, حتی خودت با ی بررسی میتونی پیدا کنی. و اون حواسش بهت باشه. چون معمولا در ۹۰ درصد اوقات مربی های بدنسازی توی باشگاه ها اصلا چک‌نمیکنن و براشون مهم نیست واقعا.

🦥🤌🏻

وقتی دکتر گفته فقط عمل، نباید باشگاه بری. ممکنه صدمه جبران ناپذیر به خودت بزنی.

اخه سن من هنوز کمه ۱۸ سال نشدم که

خب پس مربی خوب میتونی پیدا کنی، ولی اگر رفتی هر باشگاهی دیدی مربی نداره که حواسش بهت باشه اونقدرا حا ...

میدونم بابا حواسش نیست یعنی اون روزای اول بهم یاد بده مثلا، بعدش برنامه بده

چی هست بریس؟ نه رفتم توبیمارستان بالاشهرتا یه هفته ام اسیربودم ام آر آی و رادیولوژی اخرسرشم امیدمون ...

بریس یه وسیله س که میبندی رو کمر و باعث میشه وضعیت ستون فقراتت به وضعیت نرمان نزدیک بشه 

سرچ کن توضیح داده

چنتا پیج دارم اگر دوست دلشتی بگو بفرستم‌تا باهاشون مشورت کنی