2777
2789

من قوزکمر دارم، یعنی دیگه کجه کَج شدم. 

دکترم گفته درمان نداره فقط باید جراحی کنی یاهمینجوری بزاری کمرت بمونه. 

الان من میخوام برم باشگاه با ورزش درمانش کنم. 

ولی دوست دارم باشگاه خارج از محله خودمون برم جاییکه دور باشه با اتوبوس بتونم برم که دوست جدیدم پیداکنم اونجا 

مامانم نمیذاره خارج ازمحل برم :)) 

چیکارکنم بنظرتون؟

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

یه مدت برو باشگاه نزدیک به خونه 

کم کم عوض ‌کن

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت برو باشگاه نزدیک به خونه کم کم عوض ‌کن

آخه نمیخوام. اونجا همشون بزرگن مربیه هم رسیدگی نمیکنه یکی دوسال پیش رفتم، مربی اصلا رسیدگی نمیکرد بهم 

منم احساس بدی بهم دست میداد چون تنها بودم بخاطرهمین 

برو ثبت نام کن بعد بگو کجاست

نه ببینین تومحلمون بودش یدونه من یکی دوسال پیش ثبت نام کردم بعد دیدم همه بزرگن، کسی همسنم نیست اونجا 

بعد چون تنها بودم سردرنمیاوردم واقعا یا احساس بدی بهم دست میداد میدونین که چه حالتیه مثلا گیج میزنی و نمیدونی باید چیکارکنی تواون جمعیت اون حالت 

بعد من دوسه جلسه رفتم واقعا ول کردم

بریس استفاده کن همون محله خودت برو فعلا ورزش مهمتره باید بری کلاس اصلاحی یا پیش متخصص ورزش بده

چی هست بریس؟ 

نه رفتم توبیمارستان بالاشهر

تا یه هفته ام اسیربودم ام آر آی و رادیولوژی 

اخرسرشم امیدمون رو ناامید کرد=)) 

فعلا تو خونه ورزش کن با برنامه فیزیوتراپیستبعدا باشگاه بروچون ممکنه مهره هات آسیب ببینه تو ورزش سنگی ...

نه اصلا باشگاه میدونین چیحوری باشه، مثلا همون روزای اول که مربی باید کلا بهت یاد بده که چیحوری با وسیله ها کارکنی، بعدش بهت برنامه بده که طبق اون عمل کنی. 

من اینجوری میخوام ینفرباشه که واقعا تو تمرین بدنی هوامو داشته باشه. 

بعد ۱۷ سالمه من همین امسال دیگه بالغ شدم 

سلامتی و زیباییت مهم تر از دوست پیدا کردنته فعلا برو یه جا نزدیک بعدا دوستم پیدا میکنی

نه ببینین تومحلمون بودش یدونه من یکی دوسال پیش ثبت نام کردم بعد دیدم همه بزرگن، کسی همسنم نیست اونجا 

بعد چون تنها بودم سردرنمیاوردم واقعا یا احساس بدی بهم دست میداد میدونین که چه حالتیه مثلا گیج میزنی و نمیدونی باید چیکارکنی تواون جمعیت اون حالت 

بعد من دوسه جلسه رفتم واقعا ول کردم

نه ببینین تومحلمون بودش یدونه من یکی دوسال پیش ثبت نام کردم بعد دیدم همه بزرگن، کسی همسنم نیست اونجا ...

آره دقیقا منم اینو تجربه کردم ولی اگه اصلا نمیزارن بری یه باشگاه دیگه همونم غنیمته بهتر از هیچیه