2777
2789
عنوان

بیاین قضاوت کنین حق با کیه

177 بازدید | 21 پست

سلام دوستان قضیه از این قرارع که شوهر بی مسئولیت من بعد عید سر کار نرفته و دستمون خالیه خالیه بعد نزدیک یه ماهه میگم بریم برا بچه ها لباس تابستونی بخریم هی امروز فردا کرد گفت صبر کنم گفتم داداشم بهم پول بده ،از داداشش طلب داره ,حالا بعد یه ماه داداشش به جا اینکه پول مارو بده پاشده بیست تا درخت خریده و برا خودش حیاط درست می‌کنه بعد به شوهرم دروغکی میگه ندارم منم به شوهرم گفتم اگه نداره پول تورو بده چجور برا خودش خونه زندگی درست می‌کنه به جا اینکه پولشو از داداشش بگیره بچه لباس نداره,برگشته بهم میگه تو حسودی,سر بی مسئولیتیش و سر اینکه خانوادش براش مهمترن باهاش دعوا کردم اومدم خونه بابام بچه هامم نذاشت بیارم دارم دق میکنم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا هرجنایتی این خانواده هاشون درحقشون بکنه بازم خدازده ان بزار۴روزدیگه بچه ها عاصیش میکنن خودش میا ...

من که نمیرم بیادم، یبار میومدم خونه بابام کت شوهرم پایین خونه مادرشوهرم بود رفتم کارتشو برداشتم دادم دخترم رفت شکلات صبونه خرید خورد بعد صبونه می‌رفتیم خونه بابام برگشته میگه کارت شوهرتو آوردی گذاشتی سر جاش ،بکو آخه به تو چه چی برداشتم که بزارم سر جاش یانه 

پاشو برو خونت نزار دشمن شاد  بشی 

برو با سیاست بشین تو خونت اونی که باید بره تو نیستی اونه 

مگه همه چیو باید دیکته کرد واسه مردا خودش نفهمیده بچه هاش لباس ندارن

دو حالت داره یا شل گرفتی با ابن حرفا فقط دهنتو میلنده چون از اول آدم که خرج بکنه نبودی ساده گیر آورده یا دستش خالیه مردا وقتی بی پولن هزار جور بهونه میارن که نخان بگن بی پولن حتی شده تورو مقصر کنه میکنه ولی نمیتونه بگه پول ندارم غرور داره

پاشو برو خونت نزار دشمن شاد بشی برو با سیاست بشین تو خونت اونی که باید بره تو نیستی اونه مگه همه چی ...

چجور برم هزار جور فحش داد به خودم و مادر پدرم پس غرور من چی میشه 

اوووه خداصبرت بده

خب دیگه ببین حالا به شوهرم میگم به مامانت مربوط نیست که من چی بردارم از جیبت بزارم سر جاش یانه ،برگشته طرف مادرشو میگیره میگه خب گفته یه موقعه یادت نره بزاری سرجاش من لنگ پول بمونم یه موقعه

چجور برم هزار جور فحش داد به خودم و مادر پدرم پس غرور من چی میشه

خوب بده از آدم اسکل چه توقعی داری وسایلت تو اون خونس فعلا اونی که باید بره اونه نه تو ضعیف نباش الان یاد میگیره تا چیزی بخای چهار تا فحش بده توام جمع میکنی میری وایستا خونت کوتاه نیا  بگو اونی که باید بره تویی که کم گذاشتی اینجا خونمه دیدی زیاد پررو شده فوری مهریه بزار اجرا بترسه آدم بشه

خوب بده از آدم اسکل چه توقعی داری وسایلت تو اون خونس فعلا اونی که باید بره اونه نه تو ضعیف نباش الان ...

مقصر اول خانوادشم یادش میدن مقصر دومم خودشه که به حرفشون گوش میده ،ببین چقدر اذیت کردن مامانم دیگه خونه من نمیاد و شوهرمم نمیزارع خونشون 

مقصر اول خانوادشم یادش میدن مقصر دومم خودشه که به حرفشون گوش میده ،ببین چقدر اذیت کردن مامانم دیگه خ ...

برو ادبشون کن بترسونش خانوادشم بنشون سرجاشون تو دوتا بچه داری جا پاتو سفت کردی از هیچی نترس حالا که بچه هاشو میخاد با همونا اذیتش کن آدم بشه