من و همسرم جفتمون مستعد چاقی بودیم از ابتدا و یه بازه زمانی چاق بودیم هردوتامون برام خیلی مهم بود که این اتفاق برای دخترم نیوفته و در کنارش خوش غذا باشه و میل به چیزای سالم داشته باشه
خلاصه خیلی تحقیق کردم در نهایت روش Blw یا تغذیه مستقل رو از وقتی که غذای کمکی شروع کردم دنبال کردم
کلی تو مقاله های مختلف گشتم و برش های امن و شاخصه هاش و برا هر سنی یاد گرفتم
ابدا تا یک سال و نیمه شد شکر و قند و نبات و شکلات و اینا ندادم بهش و اصلا با فرنی شروع نکردم و پیش نرفتم به جاش سبزیجات و پروتئین مجاز و امتحان میکردم از اول
غذاهارو هم شکل پوره های بافت دار هم شکل برش های امن جلوش میذاشتم و تو غذا خوردنش ابدا دخالت نمیکردم میذاشتم اگه میخواد با غذاش بازی کنه و حسابی شلوغ کاری کنه اصلا دخالت نمیکردم از اول
هیچوقت اگه از غذایی خوشش نمیومد غذارو عوض نمیکردم و میذاشتم تا میان وعده بعدی صبر کنه و اون غذایی که خوشش نیومده رو از برنامه غذایی حذف نمیکردم از سنی که میتونست راجب غذا نظرش و بگه و شکایت کنه که نمیخورم اصلا اجبار نمیکردم بخور یا نمیگفتم وایستا برات غذای دیگه بیارم میگفتم ایرادی نداره اگه دوست داشته باشی ماست داریم میتونی با ماست امتحان کنی یا یه چاشنی مشابه پیشنهاد میدادم نهایتا
تو غذا درست کردن ازش کمکای کوچیک میگیرم مثلا شستن مواد غذایی یا ریز کردنشون
غذا خوردن هیچوقت تو خونه ما تشویق یا تنبیه نداره و هیچوقت جوری رفتار نکردم که فک کنه میتونه با خوردن یا نخوردنش امتیازی ازم بگیره و یا فشاری روشه
فعلا همینا از کارایی که کردم یادمه بازم چیزی بود اضاف میکنم یا سوالی داشتین بپرسین