2777
2789

مامانم ی دخترخاله داره جییییییگر

جیگرا ، جیییگر یعنی انقدر مهربون خوش اخلاق خوش تیم خوش پوش ولی ازدواج نکرده دو تا خواستگار داشتا ولی سنگ انداختن بنده خدا افسردگی گرفت مادرشم گریه میکرد

حالا دیروز بعد از ۲ ۳ سال که فوت شوهرخاله مادرم میگذره

اولین خنده شون شنیدیم ، زنگ زدن مارو دعوت کردن که همین چهارشنبه شام تشریف بیارید خونمون ، هرچیییی گفتیم چی شده خوشحالید میخندید مشکوک میزنید گفتن هیچی حالا شما بیاید ، فقط خاله مامانم آروم گفت صورت واوینی (همون صورت گرفتن البته نمیدونم املاشو درست یا نه) بعد یهو ساکت شد ی نفر داشت ی چیزی گفت و میخندیدن دیگه هرچی ما جیغ زدیم دست زدیم خوشحالی کردیم فقط گفتن نههه نههه باید شما بیاید شام حالا بعدا حرف میزنیم

ممکنه خواستگار واسش اومده باشه و بخواد نامزد کنه؟ وای اگر عروسی بکنه من اون خونه رو از ذوق سرم میذارم بهترین لباس بهترین کادو بزن و بکوب هوووووو

از بس این دختر تو همه عروسیا واسه زوجامون شادی کرد حالا نوبت جبرانههه

دلم کوچیکه تا چهارشنبه به نظرت خبریه؟ اگه عروسی باشه چییی بپوشم🤣🤣😍

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

اشک ذوق تو چشمام جمع شد🥺🥺ایشالا که خیره🥺🥺💗

وااااای روزا خیلی دیر میگذره

یعنی از ذوووووق و کنجکاوی روزام نمیگذرن فقط میخوام چهارشنبه برسه برم خونشون

انقدررررررررر انقدرررررر کنجکاوم میگم بهترین لباسو بپوشم شاید میخوان یهو غافلگیرمون کنن وسط جشن مارو بیارن🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای روزا خیلی دیر میگذرهیعنی از ذوووووق و کنجکاوی روزام نمیگذرن فقط میخوام چهارشنبه برسه برم خون ...

ای جانم🥰🥲🫀

حالتو خریدارم

همین بی تابی و انتظار برای یه اتفاق خوب خیلی قشنگ و شیرینه

لطفا برام دعا کنید🌱💗

ای جانم🥰🥲🫀حالتو خریدارمهمین بی تابی و انتظار برای یه اتفاق خوب خیلی قشنگ و شیرینه

وای همینجوری راه میرم تو خونه تو فکرم

همینجوری قر میدم و خوشحالم

اگه همچین چیزی بشه من تالارو به آتیش میکشم همه باقالی پلوها ام برای منه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آفرین بهت کیف کردم عزیزم👏👏👏👏 انشاءالله هر دو خوشبخت بشین❤️❤️❤️❤️

مرسیییییی عزیییییزک قلبم

فدات بشم من ، دعا کن خبر خوبی به ما بدن برم ببینم عروس شده🥺

مرسیییییی عزیییییزک قلبمفدات بشم من ، دعا کن خبر خوبی به ما بدن برم ببینم عروس شده🥺

والا ب خدا انقدر اینجا حسود دیدم حالم بد شده،حس خیییییلییییی خوبی گرفتم ازت❤️❤️❤️❤️❤️❤️