2777
2789
عنوان

اینایی که گم میشن یعنی چی میشن

216 بازدید | 18 پست

مثل سها جهانباز و خیلی های دیگه.دیروز تو اینستا تو پیج گمشدگان میگشتم دیدم چند نفر کامنت گذاشتند که برادرم ۹ ساله یا چندین ساله خونه رو ترک کرده و برنگشته.یعنی سرنوشت‌شون چی میشه.منم تو تاپیک هام هست برادرم دو ساله و نیم بود خونه رو به بهانه کار دولتی ترک کرده بود و خودش رو گرفتار کرده بود.خانواده تو این دو ساله و نیم خیلی اذیت شد تا برگشت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واضعه دیگه .یه کثافتی میدزدتشون. 

میبرتشون دیگه بقیش بفهم خودت 

بعضیا خودشون فرار میکنن میرن 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

پسر عمه من بعد ۱۳ سال برگشت ،

اون کر و لال بود ،و یه از خدا بی خبر برده بودش تبریز ولش کرده بود که نتونه برگرده ...

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

بعضیا بخاطر اختلافی چیزی میرن ی شهر دیگه بی نام و نشان زندگی میکنن

بعضیا گم میشن گیر آدم نااهل میفتن معتادی چیزی میشن..

بعضیا دزدیده میشن قاچاق اعضای بدن و.. متاسفانه

بعضیا مشکلاتی مثل آلزایمر دارن ممکنه کسی پیداشون کنه تو آسایشگاهی چیزی باشن ولی کسی ندونه..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان این دختر ۲۴ ساله ام گم شده

خیلی برادخانواده ها سخته

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عجب ادمی😑😑یعنی واقعا اینجور ادما وجود دارن

بله ،این یه مورد خوبشه ،

تو چند وقته اخیر ،دو مرد آشنا ،کشته شدن ،چه جوری؟

به طرز وحشتناکی سوزونده شدن

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

یه کتاب مستند هست به اسم نه تو اون کتاب میگه چکارایی میشه با ادمایی که دزدیده میشن یه دختر افغان و میدزدن میبرن تو یکی از زندان های فوق سری اسراییل اونجا بانک ژنتیک جهانی داره که روی ژن ادما تحقیق میکنن و بلاهایی به سرشون میارن که مو ب تنت سیخ میشه البته این بانک اطلاعاتی ژنتیک مخفی و سری بوده که همین دختر بعد رهایی و فرار از اونجاو اتفاقایزیادی ک براش میفته به مامورای اطلاعاتی ایران اعتراف که میکنه لو میره اما هیچکس ادرس دقیقشونمیدونه