2777
2789

زیارت امام رضا علیه السلام هست ( به این صورت : زیارت ضریحشون و نیم ساعت نگاه کنی به گنبدشون در صحن انقلاب اسلامی که گنبد تماماً دیده میشه ( یعنی حیاطی که سقاخانه ی اسمال طلا داره ) 

( تو اینستا هست ضریحی که باطل سحره ) 

این به کنار

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&^^

ما میخواییم بریم سفر قم و جمکران بعدش اصفهان و شیراز

سوالم اینه زیارت حضرت معصومه سلام الله علیها هم آیا باطل سحر هست یا نه 

حضور در مسجد جمکران و خواندن نماز برای امام زمان ( عج ) که ۱ ساعتی طول میگشه ، اون چطور آیا اونم باطل سحر هست 

؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرم معصومه رونشنیدم ولی صحن اسماعیل در حرم امام رضاست که خیره میشی به ضریح

درسته منم خوندم تو اینستا

خودمم تجربش کردم بعد از اولین بار که چله های باطل سحر ( ۴۰ روز سوره های باطلی خودنم " صافّات ، الرحمن ، تکویر ، زلزله + حدیث کساء ، بقره رو ۴۵ روز برداشتم ) خوندم سال ۱۴۰۱ ،

و اواخر چله گویا سحر جدیدی برای گرفته بودن و زحماتم به باد رفت ، روز چهلم چله بود صبح آبجیم زنگ زد گفت بعد از ظهر میخواییم بریم مشهد تو هم میای گفتم چرا نمیام میام رفتم ۵ روز باقی از بقره رو تو قطار و سوییت و ۳ تاسو تو حرم خوندم ) 

من به خاطر چله ی سوره ی زلزله که شرطش طهارت بود قرص جلوگیری میخوردم پریود نشم

چند ماه بعد اتفاقی اون مطلبو پیدا کردم : زیارت ضریحی که باطل سحر است 🥰🌹