2777
2789
عنوان

بستگی در کار و کل زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 27 پست
عزیزمم🥺ازدواج کردی؟

همش میگم خدا رو شکر ازدواج نکردم یکی دیگه رو هم بدبخت میکردم با بستگی هام..

از یه طرف بچه م میخواست توی این مردم بزرگ بشه، برای اونم مینوشتن

چقدر عذاب میکشیدم

مطمئنن اونم به مشکل میخورد و من غصه ی اونم میخوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بستگی چیه؟ تاحالا نشنیدم وقتی میگی همه کار کردی اهل نماز و روزه ای که روت تاثیری نباید داشته باشه احتمالا تلقین نمیکنی؟ یا بیماریت بخاطر مشکلات روحیت نیست؟ چون ادم اعصابش خورد باشه مریض میشه

اصلا بستگی چیه؟ تاحالا نشنیدم وقتی میگی همه کار کردی اهل نماز و روزه ای که روت تاثیری نباید داشته با ...

یعنی هر کاری می کنی به نتیجه نمیرسه

نه یه بار بلکه سالها به بن بست میخوری

بقیه هم تعجب میکنن چرا جواب نمیگیری

دوستم مقاله زیاد نوشته بود و منم گفتم یه دونه اشتراکی مقاله چاپ کنیم توی یه ژورنال خارجی با هم

میگفت اولین باره هی به مشکل میخورم و چاپ نمیشه

این یه مثال توی هزاران مثال زندگیمه که پیش نمیره

نماز و روزه جای خود داره و واجبه برای ما مسلمونا

انسان ها توی این دنیا هستن و قدرت اختیار دارن که هر کاری کنن

مگه این دنیا جای حسابرسی هستش؟هر کسی میتونه راهی رو انتخاب کنه

ولی این مشکلات من یهو شروع شد و این ماجراها برای یه سال دو سال نیست و یه عمره

جادو روی همه اثر میکنه مگر جادوگره الکی کار کنه و بلد نباشه

درجه بندی داره و بعضی جادوها بسیار سنگینه 

هرچی هم باشن باید اونارو راضی کنید راضی باشن از این کارا نمیکنن دیگه راضی نیستن از دستتون بخاطر اونه ...

یا ابوالفضل این چه نظریه؟؟؟؟

منی که شاگرد زرنگ بودم و تا ارشد خوندم

کنارش کارهای خونه میکردم و کلی کمک دیگه

از من ناراضی ان؟😄

ولی از خواهر بزرگم که کلی پول گرفت و کلاس رفت آخرم دیپلمش رو نگرفت و به اینا دروغ گفت گرفتم و هیچ کار خونه انجام نمیداد راضی ان و براش نمینویسن😄

عجب !!!!! به نظر شما زن و مرد بچه که میارن حق دارن هر غلطی دلشون میخواد در حق بچه شون بکنن؟چون بزرگش کردن و خودشون بوجودش آوردن؟ کجا اینو نوشته؟کجا این حقو به مادر پدر داده؟

پدر و مادرتون از دستتون راضی ان؟

کجا گفته در مقابل کافر سکوت کن و بهشون احترام بذار؟

کسی که پیش جادوگر رفته عملا خدا رو هیچ پنداشته و کافر شده

بعد شما میگی این کافرا راضی باشن ازت؟ التماس تفکر

من که هیچ بدی بهشون نکردم الانم که فهمیدم اینا نوشتن برام همه حسرت داشتن همچین دختری رو دارن اطرافیان و فامیل

کجا گفتن از حقت در مقابل کافر دفاع نکن؟سکوت کن؟ازت راضی باشن؟!زندگیمو و حق الهیمو خراب کردن و بهم نرسیده

یا ابوالفضل این چه نظریه؟؟؟؟منی که شاگرد زرنگ بودم و تا ارشد خوندمکنارش کارهای خونه میکردم و کلی کمک ...

دیگه چرا اینجوری میکنن با خواهرتون و شما و تفاوتش رو از خودشون بپرسید من میگم چرا دعا میگیرن؟ خب راضی نیستن دیگه بعدم مگه برا خانوادت ارشد گرفتی؟ اگه اره که اشتباه کردی ناراحت نشو پدر مادر زاییدن بزرگ کردن شیر دادن هرچقدررم بد باشن اون یه اخ برای درد زایمان هیییچ کاری نمیتونه جبران کنه باهاشون صحبت کنید خب 

دیگه چرا اینجوری میکنن با خواهرتون و شما و تفاوتش رو از خودشون بپرسید من میگم چرا دعا میگیرن؟ خب راض ...

بله بخاطر مادرم ارشد شیمی گرفتم

من استعداد هنر داشتم 

چون خواهرم درس نخوند و مادرم گفت تو قبول نشی من خودمو میکشم آبروم رفت توو فامیل

اینم شد جوابم بعد اینهمه تلاش

ولی طرز فکرتون اصلا درست نیست، با این طرز فکره که توی جامعه پدر مادر راحت بچه میکشن و عین خیالشون نیست

صد سال سیاه راضی نباشن میخوام چیکار آدمایی که با جادوگر رفت و آمد دارن دیگه مغز ندارن و از دین خارج شدن

حساب ما بمونه واسه اون دنیا

یادم نمیره به زور با از جنازه پریدن و صد تا کار دیگه دخترشونو شوهر دادن😄چون هیچکس نمیگرفتش، شوهرش خواهرمم پیش جادوگر میره

شبیه شبیه رو جذب میکنه

آدما جایی که لیاقتش رو دارن باشن بهتره

پاکسازی میشه اطرافمون

اصلا معنی کافرو میدونی ؟

بله میدونم

کسی که خدا رو انکار میکنه

به مادرم گفتم چرا واسه ازدواج خواهرم رفتید پیش جادوگر؟!وقتی خدا هست چرا ازینا کمک میخوای؟

پوزخند زد و به مسخره گفت بشین تا بیاد کمک کنه

مادر پدر من اهل نماز و روزه نبودن و هنوزم نیستن

فقط چند سالی که من حج رفته بودم کنار من یه نمازی میخوندن

به نظرتون کسی که پیش جادوگر میره کافر نیست؟از خدا ناامیده دیگه به عمد داره از جادوگر کمک میخواد