2777
2789
عنوان

بستگی در کار و کل زندگی

184 بازدید | 27 پست

من حدودا ۱۵ ساله یا بیشتر که درگیر مشکلات و بستگی های زیادی هستم هر کاری کردم اعم از نمازهای مختلف و قرآن خوندن و غسل های مختلف و پاکسازی ها ولی نتیجه موقت بوده و دوباره تمدید میکنن

یکی گفت باید بری پی ش کسی که طلسم دفنی رو از سطل آب و سفره انداختن بیاره بیرون تا راحت بشی

شما تجربه ای دارین؟ شنیدین کسی این کار و کنه و تموم بشه مشکلاتش یا کم بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=] سوره بقره تا ۴۰ روز با صدای بلند در خانه بخوانید [/QUOTE]

خوندم بارها خوندم خودم اهل قرآن خوندنم از بچگی، بقره هم صوتش رو و هم خودش رو خوندم موقت مثلا یه ماه درست میشه ولی کارام پیش نمیره اصلا همش بدشانسی دارم و زود چشم میخورم اکثرا حالم بده و بی قرارم

دوباره شروع کن

راستش دیگه جون ندارم دوباره بخونم اکثرا چهارقل و آیه الکرسی میخونم 

انرژی خواری دارم و تمام مفاصل و عضلاتم دچار اسپاسم و درده

بیرون میرم خدا می کنم مشکلی برام پیش نیاد همش میگم یا الله یا الله قدم برمیدارم

من به یه خانمی زنگ زدم گفت طلسم دفنی دارم صددرصدیکیو معرفی کرد گفت مطمئنه درمیاره طلسماتو

چی بگم من ی دوست داشتم خودش رفته بود تو کار دعا حالا واسه چه کاری نمیدونم بعد میگفت همش بستگی تو کارم میاد همش بی حوصله م خواب بد می بینم پیش خیلیا هم رفتم واسه باطل کردنش بدتر شده 

چی بگم من ی دوست داشتم خودش رفته بود تو کار دعا حالا واسه چه کاری نمیدونم بعد میگفت همش بستگی تو کار ...

منم سالهاست عذاب میکشم

از خدا میخوام فقط کمکم کنه 

آخه من اصلا زندگی نکردم....