2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

138 بازدید | 15 پست

خیلی خستم اول سال تا حالا میخونم ولی بازم خراب کردم 

خیلی ناراحتم بلدما چند بار حل کردم تو خونه ولی باز سر جلسه استرس میگیرم و...

ریاضی ۱۹ فیزیک و فارسی ۱۸ زبان ۱۵ 

هویت و سلامت پارسال ۱۸ گرفته بودم امسال ترمیم نکردم

من راهنمایی معدلم ۲۰ بود دهم و یازدهم هم بالای نوزده و نیم ی امسال که لازم دارم اینجوری میشه

با درصد ۳۸ اردیبهشت چی میارم؟

❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری میاری امکان داره کاردرمانی هم بیاری ولی خب چون ظرفیتش کمه احتمالش هم پایینه

پارسالم پرستاری می آوردم الکی موندم پشت☹️ 

❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍

پزشکی عزیزم

فکر نکنم بتونم سراسری بیارم آزاد هم پولشو ندارم 🙁

همه آرزو هام دارن جلو چشام محو میشن🙁

نهاییاتو خوب دادی که

ولی بازم به اندازه تلاشم نمره خوب نیس از اول سال تا حالا میخوندم خیلی خیلی ناراحتم 

پارسالم پرستاری می آوردم الکی موندم پشت☹️

انشاالله امسال رشته ی بهتری میاری .البته پرستاری هم رشته ی خوبیه ولی خب چون یه سال نشستی و اذیت شدی میگم .

تا ترازا و رتبه ها نیاد هیچی مشخص نیست .....

و حتی پزشکی شاید تعهدی

تعهدی میگن باید ۲ تا ضامن داشته باشی من کسی رو ندارم بنابراین نمییتونم بهش فکر کنم