2777
2789

من کارتم رمز دوم یا همون پویا نداره

باید حتما برم بانک فعال کنم یا عابر بانکم میتونم برم؟و هزینش چقدره یا چه چیزایی نیازه

بعد رمزشم همونجا میدن؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی بانکا اره باید بری اونجاهزینه ش کمه فکر کنمنمیدونممدارک شناساییتخودت رمزو انتخاب میکنیرمز پویا ...

فرق رمز پویا و رمز دوم چیه

من رمزیو میخوام که خریدمو آنلاین پرداخت کنم

فرق رمز پویا و رمز دوم چیهمن رمزیو میخوام که خریدمو آنلاین پرداخت کنم

رمز پویاتون رو اگه از بانکت فعال کنی 

میتونی بدون رمز دوم و فقط با درخواست لحطه ای خرید انلاین کنی اون رمز هر دفعه رندومه و ثابت نیس یه جوری یه بار مصرفه

رمز دوم ولی یه چیز ثابته که خودت انتخاب میکنی با اونم میشه انلاین کاراتو کنی

بهتره بری بانکت بگی رمز دوم میخوام بزارم و رمز پویام هم فعال کنید

میتونین ماهی صدام کنین🎀

رمز پویاتون رو اگه از بانکت فعال کنی میتونی بدون رمز دوم و فقط با درخواست لحطه ای خرید انلاین کنی او ...

الان خب من شرایط ندارم برم بانک میتونم برم همون خودپرداز مربوط به کارتم رمزو فعال کنم؟

چون تو خریدم زده دریافت رمز پویا اونو که زدم تکست اومد برام نوشته باید رمز دوم فعال کنید 

اگر رمز دوم رو از خودپرداز فعال کنم رمز پویارو هروقت بخوام میتونم از طریق پیامک بگیرم؟

گوگل بزن ولی نیاز نیست بانک بری معمولا با عابربانک انجام نیشه

آره فکر کنم حتما باید همون خودپرداز رفاه هم باشه 

و اینکه فقط نگران بودم دفعه اول بانک نیاز باشه برم چون نمیتونم