من یه دوستی دارم که تهران زندگی میکنن همسر ایشون ازلحاظ ظاهری خیلی جلوتراز خانمش هست و خانومش هم انصافا زن زندگیه خانه دار ، کدبانو ، دست پخت خوب ، ولی برای خرج کردن واسه پوست و مو و ظاهرش خسیسه ، پوست به شدت داغون ، رنگ موهاش همیشه تناژ قرمزی داره ، خلاصه این زن ازهیچ کدوووم از امکانات زیبایی که الان دراختیار خانوم هاس استفاده نمیکنه ،همسرش به مرور توی جمع ها ازش فاصله گرفته ، البته مشکل و بی احترامی بینشون نیست اما سردی روابطشون خیلی خوب احساس میشه مثلا وقتی دورهمی میریم بیرون اصلا این اقا باخانومش قدم نمبزنه ، بچه ها مردها بصری هستن و ظاهر خانوم به شدت براشون مهمه چه ما بخوابم چه نخوایم طبیعت مرد اینه حتی اگه ادم متعهدی باشن و سمت خیانت نرن بادیدن ظانر نااراسته همسرشون رو بابقیه مقایسه میکنن وسرد میشن ، لطفا خودتون رو فراموش نکنید و به ظاهرو زیبایی تون و زنانگی تون اهمیت بدیذ
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷
من امروز اومدم زیر ابروهام رو تمیز کنم تا نگاه به کنارم کردم دیدم پسر دوساله م رژ لبم رو کامل مالیده بود به لپش رفتم دستمال بیارم رژلب رو صورتش رو تمیز کنم دیدم موچین رو برداشته می خواد بزنه داخل چشمش.دلت خوش هست گلم.ببین زنی که بچه نداره بی کاره بله ولی از یه مادر شاغل خیلی نباید توقع داشت
یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷
رسیدن به بهداشت یه چیزه رسیدگی به زیبایی ظاهری یه چیز دیگه.بهداشت رو هیچ جوره آدم نمیتونه چشم پوشی کنه ولی همسر ببینه علت اینکه خانم با وجود امکانات و رفاهی که آقا ایجاد کزده باز هم به زیبایی نمیرسه چیه؟! من نمیدونم این خانم و اقا چه نسبتی با شما دارن ولی هر مورد که هست شچهر این خانوم باید پیگیری کنه.یه وقتها خانم سالها با نداری و بی پولی همسر کنار کیاد و سالها از خواسته های خودش میگذره اما وقتی پول و رفاه اچمد دیگه نه عادت داره خرج خودش کنه و نه دلو دماغشو.ولی بی انصافیه زنی با این همه ویژگی مثبت که مشخصه خالصانه برای شوهرش تو خونه کار میکنه فقط بخاطر ظاهر از چشم شوهر بیوفته... اون اقا حاضره خانم از صبح تا شب فقط ب خودش برسه و کارهای خونه و وظایف مادری رو رها کنه! اون اقا باید با همسرش صحبت کنه....