2777
2789
عنوان

حاملگی با اورژانس

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 36 پست

خوب اگر تخمک گزاریت دقیق باشه و وسط ماه حرکت زدید احتمالش خیلی زیاده. واقعا بچه نمی خواستی خیلی ریلکس رفتار کردی اگرم باردار بودی همین روحیه ریلکسی رو ادامه بوده که بتونی از پس بچه ناخواسته بربیای.  اگر ایشالله حامله نبودی دیگه ریلکس نباش خیلی ها درجا قرص می خورن باز حامله میشن.

خدا بزرگتر است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگر تخمک گزاریت دقیق باشه و وسط ماه حرکت زدید احتمالش خیلی زیاده. واقعا بچه نمی خواستی خیلی ریلک ...

نمیدونم تخمک گذاریم بوده یا نه دو هفته بعده پریودم بوده نه ریلکس نیستم اخه گفتم اورژانس ضرر داره نخورم بعد استرس گرفتم خوردم

شما تو اقدامی

نه 

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)

اگه خون ریزی کردی حتی یه روز عوارض قرصه.

ممکنه سه روز بعد یه هفته بعدش یا سر خود موعد پری خونریزی کنی ممکنه مدت خونریزیت یه روز باشه ممکنه سه روز.من تجربه خودم و گفتم.خونریزی که میکنی بعد قرص.

lets go
خوب اگر تخمک گزاریت دقیق باشه و وسط ماه حرکت زدید احتمالش خیلی زیاده. واقعا بچه نمی خواستی خیلی ریلک ...

این یعنی واقعیت داره منم هفته میش اینطور شدم ولی یک ساعت بعدش قرص اورژانسی خوردم دو تا یعنی احتمال حاملگی واقعا وجود داره

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی

۱۲۰ ساعت نمیدونم کجا نوشته بوده اینقدر نمیشه حداقل فکرکنم باید تا ۷۲ ساعت بعد بخوری اورژانسی رو و اینکه دوست گلم به جا کلمه س ک س میتونی کلمه بهتر مثل رابطه رو جایگزین کنی

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
نمیدونم تخمک گذاریم بوده یا نه دو هفته بعده پریودم بوده نه ریلکس نیستم اخه گفتم اورژانس ضرر داره نخو ...

اگر پریودت منظم هست دو هفته بعد از پریود بهترین زمان برای حاملگی هست چون موقع تخمک گزاری هست. ایشالله خیر و صلاحت پیش بیاد ولی سعی کن بعد از این روش مطمئن جلوگیری انتخاب کنی. 

خدا بزرگتر است