2777
2789
عنوان

حاملگی با اورژانس

278 بازدید | 36 پست

دوستان من دوشنبه دوهفته پیش یه رابطه محافظت نشده داشتم که اولش قرص اورژانس نخوردم گفتم با یبار که حامله نمیشم ولی بعده پنج روز استرس گرفتم رفتم تو نت خوندم میشه تا ۱۲۰ ساعت اورژانس خورد منم سریع شوهرم و فرستادم گرفت خوردم یعنی شنبه هفته پیش خوردم بعد دیشب موقع س ک س خون از من اومد رفتم شستم از دیشب تا حالا دیگه چیزی ندیدم الان این خونریزی از چیه امکان داره حامله باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من ۷ ساعت بعد رابطه قرص خورد الان حاملس😆😆😆

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@

خون دیدی؟ خیلی؟ 

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)

بعد ۵ روز اصلا تاثیر نداره که

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@

منم چند شب پیش یه لکه ی خون کمرنگ رو دسمال دیدم خیلی ترسیدم 😦 چی بود؟

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)