2777
2789

یکی دوتا اول میگن باید بده بقیه قسطی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مهریه ۵٠٠تا باشه چی؟ چندتا باید اول بده

بستکی ب اموالی ک دارع و شغلش دارع ولی هفت هشت تا شاید بشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اصلا روی حرف کاربرها حساب نکن حتی روی حرف وکیل 

نظر قاضی با قاضی تفاوت داره یکی رای میده همشو بده یکی میگه یکی بده یکی میگه هیچی نده

شاهد هم برای اعسار نبره استعلام میگیرن از پلیس راهور و بقیه ارگان ها وقتی ببینن هیچی به اسمش نیست براش اعسار رد میکنن 

کلا مهریه از دم قسطیه چه شاهد باشه چه نباشه چون این لایحه سالها قبل تصویب شده 

اما در بهترین شرایط میگن یک سکه پیش بده بقیشو هر یکسال و نیم یا دوسال یکی بده شایدم بگن دوتا سکه بده و بیشتر از دوتا نمیگن 

ولی بازم روی این حرفا حساب باز نکن چون قاضی نظرش چیز دیگه ایه

فکر کنید فقط یه ماشین داره با حقوق۱۵تومنبازم هفت هشتا؟

ماشین رو توقیف کن خب برای شماست 

ولی روی چهار پنج تا حساب کن

اصلا روی حرف کاربرها حساب نکن حتی روی حرف وکیل نظر قاضی با قاضی تفاوت داره یکی رای میده همشو بده یکی ...

مهریه پول نقد باشه چی ماهانه میریزن؟؟مال من پول نقده و ۱۴سکه میشه در مجموع

دو تا بچه دارم تاثیری داره زیادش کنن؟

بچه پیش شما باشه بله 

مهریه پول نقد باشه چی ماهانه میریزن؟؟مال من پول نقده و ۱۴سکه میشه در مجموع

بستگی داره چقدر پول نقد باشه 

مثلا اگر 2 میلیارد تومن پول نقد باشه قسطی میشه دیگه 

حتی اگر 100 میلیون هم باشه قسطی میشه برای کسی که هیچی تو حسابش نیست و چیزی هم به نامش نداره 

اگر طرف کارمند دولتی باشه یک چهارم حقوقش رو هرماه میدن به شما اگر شغلش ازاد باشه که سخت میشه