2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم تو خونه بخدا😭😂❤

عزیزم به این فکر کن الان تو این ساعت همه خونه هستن چون ظهره وقت نهاره و واقعا گرمه، به این فکرکنی، احساس تنهاییت کمتر میشه. عصر هم که هوا یکم خنک شد، برو پارک یا یه کافه. اگه رفیق داری با اون برو.نداری، تنها برو حال میده.

عزیزم به این فکر کن الان تو این ساعت همه خونه هستن چون ظهره وقت نهاره و واقعا گرمه، به این فکرکنی، ا ...

هیچ دوستی ندارم دارم از بی دوستی میمیرم

یه نفر نیست ک مث ادم دوست بشیم

رفیقای قدیمیمم همه یا شوهر کردن با بچه دارن با دانشگاه هرکی یکاری میکنه

لخدا بیکارم هیچ کاری ندارم

آدمو غصه هایی پیر میکنه که هیچکی ازشون خبر نداره:)
هیچ دوستی ندارم دارم از بی دوستی میمیرمیه نفر نیست ک مث ادم دوست بشیمرفیقای قدیمیمم همه یا شوهر کردن ...

عزیزم تو هم مثل منی. منم همه ی رفیقامو از دست دادم. چندسالته؟مجردی؟

من متاهلم ۲۸سالمه. بیشتر اوقات حس تنهایی میکنم و تنها میرم پارک قدم میزنم عصرها. یا هم خوراکی میخرم، غذای خوشمزه هم میپزم یه فیلم خووووب دانلود میکنم می‌شینم نگاه میکنم و خوراکی و غذا میخورم.اونقدر کیف میده . توی خونه ورزش هم میکنم. پیشنهاد میکنم یه مت ورزشی بخر و لباس ورزشی. شروع کن به ورزش کردن. اپلیکیشن ورزش بانوان دانلود کن از گوگل پلی و شروع کن.

یه چیز خفن دیگه این که ویژن برد برای خودت درست کن. ویژن برد اینجوریه که اهدافتو اول روی یه برگه یادداشت میکنی بعد عکسی که خیلی شبیه به تصویر ذهنی تو از اون آرزو هست رو از پینترست دانلود می‌کنی بعد چاپ رنگی می‌کنی و باهاشون ویژن برد درست می‌کنی.

عزیزم تو هم مثل منی. منم همه ی رفیقامو از دست دادم. چندسالته؟مجردی؟من متاهلم ۲۸سالمه. بیشتر اوقات حس ...

توی تلگرام هم گروه های خوبی هستن که میتونی پیدا کنی. گروهی پیدا کن که اعضاش فعالن و باادب صحبت میکنن. اونجا میتونی باهاشون چت کنی و یکم حس تنهاییت کمتر بشه. من امتحان کردم خوبه