2777
2789
عنوان

چرا اصلا یه مانتوی خوب پیدا نمیشه

137 بازدید | 13 پست

اخرین بار عید نوروز مانتو خریدم ژاکارد ترک. ولی چون کوتاه بود شوهرم نمیذاره بپوشم. مانتو های قبلیم هم اندازم نمیشن بعد زایمانم چاق شدم یکم. الان یه مانتوی خوب نمیتونم پیدا کنم مرکز خرید خوب تو ارومیه کجاست

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از ساحلی و شومیز و مانتو جلو بسته خوشم نمیاد. بیشتر مانتوهای سلطنتی و ژاکارد و طرح دار متنوع میخوام که نمیتونم پیدا کنم

مانتو با جنس پارچه زمخت یک ونیم ملیون بعد یه جای دیگه ی شهر همین رو ۸۰۰ میده هیچ نظارتی وجود نداره .

من عید مانتو ژاکارد خریدم چهار تومن. قیمتش مهم نیس میخوام خوشگل و با کیفیت باشه

بله درسته اصلا مانتو پیدا نمیشه یه سری از مانتوها رو هم بلند دوختن  فری سایز هستن آدم میپوشه توش گم میشه 

مردم رو مجبور میکنن حتما شومیز بپوشن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
همش شده شومیز و کت کوتاه بالای باسنمنم دنبال مانتو مناسبم نیست

آره طراحای لباسمونم شورشو در اوردن با این مدلا

بله درسته اصلا مانتو پیدا نمیشه یه سری از مانتوها رو هم بلند دوختن فری سایز هستن آدم میپوشه توش گم ...

آره انگار افتادیم تو گونی با فری سایزها. 

اما شوهرمم بلند دوس داره. برا همین با اون خریپ نمیرم چون مانتوی بلند و گشاد انتخاب میکنه. خودمم تنها میخرم میگه کوتاهه نپوش

آره طراحای لباسمونم شورشو در اوردن با این مدلا

واسه دانشگاه کلی باید بگردم مانتو درست درمون پیدا کنم

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

آره انگار افتادیم تو گونی با فری سایزها. اما شوهرمم بلند دوس داره. برا همین با اون خریپ نمیرم چون ما ...

میتونی پارچه بخری بدی خیاط بدوزه من خودم خیاطی بلدم 

یه مانتو فری سایز گرفتم از همه جاش شکافتم دوباره دوختم قدش هم چون واسم بلند بود و بهم نمیومد یه مقدار کوتاه کردم تا یه وجب زیر زانو  کاملا اندازه م شد 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
میتونی پارچه بخری بدی خیاط بدوزه من خودم خیاطی بلدم یه مانتو فری سایز گرفتم از همه جاش شکافتم دوباره ...

دو بار دادم خیاط پشیمونم کردن دوختشون خوب نبود اصلا

از ساحلی و شومیز و مانتو جلو بسته خوشم نمیاد. بیشتر مانتوهای سلطنتی و ژاکارد و طرح دار متنوع میخوام ...

یه پیجایی تو اینستا هست این مدلی زیاد دارن ولی قیمت ۱۴ میلیون

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗