2777
2789

اگه طرفت بهت خیانت کرده،زنه هم مقصره ولی مرد هزار برابر بیشتر مقصره که اونو به تو ترجیح داده،اون اگه وفاداری بلد باشه هزار تا زن دورش بذارن بازم تو رو میبینه!

اصلا گیریم نفر سوم هزار جور عشوه بیاد،اون مرد شعور باید داشته باشه که از اونجا بره.

هی خودتونو با مقصر کردن شخص ثالث آروم نکنید درسته اون زن هم مقصره ولی مرد تقصیرش هزاران برابر بیشتره

مورد بعدی اینقدرم‌ بابت شغل شوهراتون نگران نباشید طرف میاد میگه با وکیل و استاد ازدواج نکنید چون دورشون زن زیاده

اصلا زیاد باشه مرد باید عاقل باشه،اونجور بخواید فکر کنید تو خیابون هم زن پره،مرد هول براش فرق نداره تو خونه مگس ماده هم ببینه بهش چشم داره ولی یه مرد پاک بندازش تو یه اتاق پر زن،فقط فکر زن خودشه😐

به نظرم وقتی یک نفر چه زن و چه مرد متعهد به یک ازدواج میشن، اگر با هرکی خیانت کنن، خودشون مقصر خیانت هستن و این که ما طرف سوم رو مقصر بگیریم هیچ چیزی از کثافت ماجرا کم نمیکنه

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر دو مقصرن. مخصوصا اونایی که میدونن مرده متاهله، یا وقتی بعدا میفهمن متاهله، باز مثل زالو میچسبن بهش. 

بهتره با این حرفا به این مدل از همجنس هامون مصونیت ندیم. 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

به نظرم وقتی یک نفر چه زن و چه مرد متعهد به یک ازدواج میشن، اگر با هرکی خیانت کنن، خودشون مقصر خیانت ...

اره دقیقا خورده طرف خواسته خیانت کنه وگرنه متعهد باشه هیچوقت چنین کاری نمیکنه

اصل حرفت درسته 

ولی از نظرم پنجاه پنجاه هست 

همه ازدواج آنچنان عاشقانه‌ نکردن که دیگه مرداشون 

اینقدر محکم باشه 

90 درصد ازدواج ها معمولی بوده

این نظر منه ولی اگر تو جامعه دختر مجرد و مطلقه زیاد باشه 

خیانت هم بیشتره 

چون اون دخترا دنبال یه کیسی که نیاز مالی و حنسی شون رو بر طرف کنه هستن 

و باعث میشه مردا کلا بیشتر در معرض خیانت باشند

دیگه حضرت یوسف که نیستن 

طرف هی اصرار کنه بچسبه شل میشن 

هردو طرف لجنن و نباید ازشون طرفداری کرد

تا وقتی هم که مردان و زنانی پیدا میشن که در گفت و گوهای بین خودشون ، خیانت همجنس شون رو توجیه میکنن و ماله کشی ، این نابه هنجاری و عفونت از بین نمیره

چون زنها و مردهای خائن پشت شون به همین ماله کشیا گرم میشه و قبح و زشتی این رفتار پیش چشم شون از بین میره

یکیم که دو دل باشه باهمین حرفای صد من یه غاز و متعصبانه ، شجاعت پیدا میکنه که انجامش بده

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

هر دو مقصرن. مخصوصا اونایی که میدونن مرده متاهله، یا وقتی بعدا میفهمن متاهله، باز مثل زالو میچسبن به ...

آخه بعضی جاها هست طرف نمیدونه فلان مرده متاهله میره میچسبه به طرف و مرده هم یجور نخ میده،اون زن هم فکر می‌کنه لابد این مجرده و کارشون ادامه میده تا وقتی که بفهمه زن داره دیر شده.

من اگه به خودم شخصا خیانت بشه جز شوهرم هیچکس مقصر نیست مگه زنای جامعه قراره به فکر ارامش و حفظ زندگی من باشن؟!! اصلا یه زنی خرابه انتخاب کرده خراب باشه پای لرزشم بشینه ولی شوهر من که منو فداکاریامو عشقمونو زندگیمونو زیرپاش میزاره و میره پی هرزگی تماما مقصره

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸