2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا اینکارارو میکنه

45 بازدید | 3 پست

همیشه وقتی دارم کار انجام میدم تو خونه موقع اذان که میشه هر کاری دارم رها میکنم میرم زود نماز میخونم بعد برمیگردم کارامو تموم میکنم 

مامانم از این حرکت من زورش میاد کلا خودشم نماز نمیخونه و منو بخاطر نماز وقرآن خوندن مسخره میکنه

تازه من دارم ترشی درست میکنم‌ کلا وقتی میبینه کیک درست میکنم یا حالا هرچی که باهاش حال میکنم دوست دارم و از انجامش لذت میبرم 

قیافش تبدیل میشه به آدمی که دشمنته و دلش میخواد بهت آسیب بزنه از قیافش و اخمهاش متوجه میشم که زورش میاد از این کارایی که میکنم با اینکه کارای معمولیه 

تازه داشتم ترشی درست میکردم دوتا ابکش و یه قابلمه رو سینک بود وسطش اذان گفت رفتم نماز خوندم اومدم دیدم داره اینارو میشوره و محکم میکوبونه ظرفارو که یعنی تو نشستی همیشه یجوری حرف میزنه که تو کثیفی بعد به داداشم جوری که من بشنوم میگه بیا این زباله روبردار من بدم میاد کار انجام بدم دوروبرم زباله باشه 

همه اینا منظورش منم 

دارم افسرده میشم الان بغضم گرفته همیشه اینطوره انگار من عروسشم انگار نه انگار دخترشم دارم دق میکنم بقرآن

من برعکس اون دلم نمیاد دلشو بشکنم میگم مادرمه 

ولی از داخل دارم داغون میشم

جای نگرانی نیس  کارتون درسته اگه مداومت درمسیر بندگی خدا داشته باشیم کارمون هم برکت پیدا میکنه وبالاخره به چشم میاد 

احترام پدر ومادر همونجور که خودتم بهتر میدونی درهرشرایط واجبه سعی کن همیشه با ملاطفت وملایمت باهاش رفتار کنی تا مهرومحبتش بهت چند برابر بشه

جای نگرانی نیس کارتون درسته اگه مداومت درمسیر بندگی خدا داشته باشیم کارمون هم برکت پیدا میکنه وبالا ...

هیچوقت بهم مهر و محبت نداشته که بخواد چندبرابر بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.