2777
2789

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

😀😀😀

استیکرت چیه

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا نمیخاد کسی بفهمه 

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

بدترين چيز برام اينه كه من و شوهرم دعوامون بشه ، كسي خبردار بشه آخ آخ 😡😠

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊

من اصلا نميگم به كسي

ولي شوهرم خيلي لج كنه ميگه چند تا هم روش ميذاره

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊
😀😀😀 استیکرت چیه

استیکرو بی خیال موضوع رو بچسب

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
من اصلا نميگم به كسي ولي شوهرم خيلي لج كنه ميگه چند تا هم روش ميذاره

وای دقیقا مثل شوهر من انقدم فیلم بازی میکنه که خودشو عاری از هرگونه گناه جلوه بده ه ه که نکگو

نه اصلا اصلا اصلا چون دور و اطرافم فقط آدم دو رو و بدخواه هستن دوست ندارم دشمن شاد بشم به هیج وجه

خب منم نمیخوام دشمنام شاد شن اما شوهرم علاقه داره همه جا جار بزنه همه بیان دلداریش بدن بگن آخی گناه داری که انقدر زنت تو رو اذیت میکنه

وای دقیقا مثل شوهر من انقدم فیلم بازی میکنه که خودشو عاری از هرگونه گناه جلوه بده ه ه که نکگو

شوهرمم همينجوره دعوامون ميشه ميگه صد درصد تغصيرا با توئه 

آخه ميگم همون حرف راستو هم نميزنه ، راست و دروغ همه رو مخلوط ميكنه 😤