zazar_jooon مدیر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2692 عنوان گواهینامه رانندگی از امروز دوباره گرون شد 😐 | مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 33 پست ۵۷۰۰ بود. با کلاس آیین نامه حدود ۶۲۰۰. از امروز یعنی یازدهم خرداد شد ۸۵۰۰.. خدایی چه وضعشه؟ یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود.. 1404/03/11 | 12:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
squirrel2005 عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 901 چه خبرشونه اه تابستون ۳ بود نرفتم بگیرم از مهرش شد ۵ و خوردی الانم ک دوباره پول زوریهو از پارسال از ۳ رسید به ۸😐😐😐 ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم.... https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )
zazar_jooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2692 من با ۹۰ تومن😂البته اون موقع ۹۰ تومن ارزش همین ۷ ۸ تومن رو داشت سال چند ؟ یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
zazar_jooon مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2692 چه خبرشونه اه تابستون ۳ بود نرفتم بگیرم از مهرش شد ۵ و خوردی الانم ک دوباره پول زوریهو از پارسال از ... خیر نبینن. حالا اگه آدم داشت باز یه چیزی 😥منم هی میگفتم ولش کن رانندگی میخوام چیکار مگه من ماشین دارم. بعد که تصمیم گرفتم بگیرم دیدم اووووووه .من دیگه امروز ثبت نام کردم. گفتم تا بخوام ناز کنم و هی سبک سنگین کنم و شیر و خط بندازم شده ۱۱ تومن. یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..