2777
2789
عنوان

شوهرم گف خواب اونو دیده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 124 پست
خب حالا چرابی انرژی هستی؟؟؟؟؟ بگو بخند شادباش باشوهرت برو تفریح بازی کنین رابطتون چطوره؟؟

نمیدونم من تلاشمو میکنم اما راضی نیس رابطمون خوب بود الان یکم بی نظم شده از اون لحاظ ازم خیلی طلبکاره ..یا پری هستم یا امتحان ..تو امتحانا اونقد استرس دارم نمیتونم واقعا

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

خدایی باید دیگه چیکار کنیم تو این زندگی

دلبری چجوریه اصلا برنامه ریزی چجوریه هرکاریم بکنی باز توقع دارن از آدم

یه بار اونا مارو شاد کنن شاید مشکل از اوناست ک ما بی حال میشیم ای بابا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی همه زن ها باید خودشون وقف شوهرشون کنن که خدایی نکرده غم تو چهرش نیاد😠

بعضيا هر خون و دلي ميخورن كه فقط بتونن سر زندگيشون بمونن هه 😏😏😏😏😏😏😏😏😏

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊
اخه میترسم نکنه واقعا تقصیر از منه زندگیمون اینقد بیحال شده

اونجایی که عقل و.انصافت بهت میگه تقصیر از شماست...تلاش کن و به وظایفت عمل کن

اگر ملاک درست و منصفانه ای تو ذهنت نداری که شما دقیقا چه وظایفی داری کمی مطالعه کن از مشاورین بپرس یا با زوجهای موفق که میشناسی مشورت کن عزیزم

ولی بدون که هیچ وقت تو زندگی قرار نیست فقط،یه.نفر فداکاری و تلاش مطلق داشته باشه 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

شاید همسرت همینجوری الکی گفته تو‌رو بیشتر به فکر بندازه و ذهنتو درگیر کنه‌که بیشتر هواشو داشته باشی

هرچند روش بدی رو‌انتخاب کرده

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
بیا خصوصی کارت دارم درسته مشکل از تو نیس ولی سعی کن کمی بیشتر باب میلش باشی البته با سیاست

بنویس اونجا کامنتا ج دادم میام عزیرم 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

تو رو ميخواد 

ولي مطمئن باش از اون متنفر نيست !

اين چيزي كه تعريف كردي رو من خيلي شنيدم از زبون بقيه

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊