2777
2789
عنوان

شوهرم گف خواب اونو دیده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 124 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید میخواست حساست کنه بیشتر به فکرش باشی

مثلا خواسته حسادتتو برانگیزه

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
فک نمیکنی زندگیتون و دغدغه هاتون یکم طبیعی نیست؟ 😞

چرا اینطور فکر میکنی 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
شوهرت دوستت داره و مي خواد حتي شده با قلقلك دادن حس حسادت در شما ، توجه بيشتري از شما بگيره ، ساده س ...

موافقم ولی شوهرش نامردی کرده

تن استارتز رو لرزونده

I am a queen because I have a cute mad king
ميخواد تو رو حساس كنه تا بهش توجه كني

دقیقا بنطرمنم قصدش همینه

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

تو هم فردا بگو خواستگار سابقمو تو خواب دیدم اومد دستمو گرفت گفت حیف که شوهرت قدر تو رو نمیدونه 😉 انتظاراتش زیاد شده 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

شوهرت فکر کرده شما آفریده شدی که به ایشون حال بدی؟ درسته که به عنوان همسر موظفی که به فکر شادابی فضای خانواده و.زندگیتون باشی ولی اینکه مسوول خواب و.خیال ایشونم باشی نوبره

یه مدت شما به ایشون گیر بده که حتما تو زندگی برام.کم گذاشتی که افسرده شدم چرا مسافرت نمیبری چرا خرج نمیکنی چرا مبلمانو عوض نمیکنی چرا خونه بزذگتر نمیگیری چرا ویلا کنار دریا نمیگیری...بد نیست یه خوابی هم ببینی که با یه آقای خیالی رفتی فرانسه و شما از افسردگی درومدی و خیلی خوش گذشته و بعد گریان و نالان به شوهرت بگی حتما تقصیر اونه که شما تو.خواب توسط،یه مرد دیگه از افسردگی درومدی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
نمیدونم چرا حرف شوهرتو باور نکردم  بنظرم خوابشو دروغ گفته  مردا این دوره زمونه چرا اینجو ...

همش میگ تو بیحالی ..تو بهم انرژی نمیدی کم حرفی واسه من

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰