2777
2789

من بیست سالمه و یک سال و خورده ای میشه ازدواج کردم و بخاطر تشویق همسرم به درس و علاقمند شدن خودم به درس چند ماهی میشه دوباره شروع کردم به درس خوندن برای کنکور فرهنگیان 

، خلاصه استرس اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول بشم یا نشم رو دارم و همین استرس باعث شده فشار روانی بدی بگیرم تموم فکر و ذهنم رو درگیر کرده، عین بچه ها شدم اگه یه نیچگون بگیرین ازم میزنم زیر گریه 

همین درگیر فکری و خستگیم باعث شده منی که همش همسرمو بغل و محبت میکردم ، سمت همسرم نرم ، همسرمم میاد محبت می‌کنه بغلم می‌کنه خنثی هستم و بغضم میگیره ، خسته شدم از این وضعیت بخدا

دیشب شوهرم هی بوس و بغلم میکرد من هیچ واکنشی نشون ندادم متوجه شدم یکم ناراحت شد و ضدحال خورد ، ولی از یه طرف خوب هم شده ها ، همیشه من به شوهرم پیش قدم میشدم برای محبت کردن الان من بهش محل نمی‌دم اون دائم میاد سمتم و ولم نمیکنه ، 

ولی خب الکی عصبیم و خیلی الکی تیکه های بدی هم بهش میندازم باعث میشم ناراحت بشه 

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

بهش بگو ، ببخش اگر بی احترامی کردم، 

بعدا حتما جبران میکنم، 

بگو دوست دارم تو هم همراهی کنی وفشار را کم کنی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه خدا درگیر مریضی و مشکلات خونوادمم و تا یه روز میام از زندگیم لذت ببرم پدر ومادرم یه داستان ...

🥲🥲خدا شفا بده عزیزم 

خیلی بده این دغدغه های زندگی

بهش بگو ، ببخش اگر بی احترامی کردم، بعدا حتما جبران میکنم، بگو دوست دارم تو هم همراهی کنی وفشار را ک ...

اون درکم می‌کنه ولی خب من واقعا دوست ندارم انقد سرد باشم 

خودم ناراحت میشم سرد بودنمو میبینم 

دست خودمم نیست

اون درکم می‌کنه ولی خب من واقعا دوست ندارم انقد سرد باشم خودم ناراحت میشم سرد بودنمو میبینم دست خودم ...

بالاخره اون هم درک میکنه، شما هم سخت نگیر، 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین