2777
2789

مجلس یکی از اقوام بود و آرایشگر آوردیم که هرکدوم رو یه میکاپ و شنیون مختصر بکنه

وسایل هایی که داشتم بردم و وقتی من رفتم بعد از من زنعموم کارش رو انجام داد

داخل مجلس دیدم یکی از ریسه های مجلسی من به سرش هست 

بعد از مجلس که لوازم رو جمع کردم ،اونج نبود

بهش پیام دادم از آرایشگر بپرس دست اون نیست گفت نه

اصلا به روی خودش نمیاره دست اون بوده،واقعا ناراحت شدم

اون وسیله برام اهمیت نداره ولی اینکه پنهان میکنه اعصابم رو بهم ریخته،از اونجا که دوتا بچه کوچیک داره میگم شاید خرابش کردن،ولی باز باید بهم بگه 

البته که خسارت نمیخوام ولی اینکه اخمق فرض شم برام سخته

مامانم میگه بروی خودت نیار

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

وسایلتو جمع کن خب 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی اجازه برداشته خب، باید به روش بیاری

آخه فضا جوری بود که همه از وسایل هم استفاده میکردیم و من پیش اونها نبودم که اجازه بگیرن ولی حداقل پنهان نکنه

زنگ میزنم حواب نمیده

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
شایدمال خددش بوده.نبوده.؟

نه بابا اون هیچی نیاورده بود با خودش

وسایلتو جمع کن خب

گذاشتم اونها استفاده کنن،البته دیر شده بود نمی تونستم حمع کنم

چرا نگفتی خودم دیدم توی موهای شما بود؟الانم بگو که تو فیلمی که گرفتم شما هم افتادی و همون ریسه که تو ...

تو فیلم که نبود واقعا ولی باید بروش بیارم؟آخه صمیمی هستیم و تا حالا تو این سالها حرکت بدی ازش ندیدم