میگی هوا گرمه میگن فقط طلاق بعد با مطلقه ها مث جزامی (اگه درست نوشته باشم )رفتار میکنن چرا واقعا 🤣🤣نمیترسید از روزی ک شاااااید طرف خودتون تو زرد از آب دراومد و مجبور شدید طلاق بگیرید
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
اینجا ب خودشون اجازه میدن توی هر مسئله زندگی دیگران دخالت کنن درصورتیک تاپیک موضوعش فرق داره خیلی زش ...
اره میگم که طرف خانم خسته شده از کارهای روزانه یا دوره اش یاهرچی باز میگن ربطش میدن به بچه زیاد بودن بخدا خرجشون پدرومادر دارن میدم شما چرا حرص میخورید
من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
بعضیا به دلایلی که خودشون میدونن، طلاق رو یه داغی میبینن که نمیشه ازش فرار کرد. به نظرم اینا بیشتر از اینکه به مطلقهها ربط داشته باشه، به افکار و قضاوتهای خود افراد برمیگرده. وگرنه هیچ فرقی نمیکنه طرف قبلاً طلاق گرفته یا نه. در مورد ترس از طلاق هم باید گفت که همیشه یه درصدی از ریسک هست. در کل، کسی که ترس داشته باشه باید خیلی بیشتر به خودش و شرایطش دقت کنه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!