2777
2789

سرزمین عجایبه واقعا 

میگی هوا گرمه میگن فقط طلاق بعد با مطلقه ها مث جزامی (اگه درست نوشته باشم )رفتار میکنن چرا واقعا 🤣🤣نمیترسید از روزی ک شاااااید طرف خودتون تو زرد از آب دراومد و مجبور شدید طلاق بگیرید 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونطور که همه آروزشونه پزشک بشن بعد تاپیک میزن فحش به هرچی پزشکه میدن و میگن خرابن خیانکارن لاس میزنن

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

اینا اگه ترس میدونستن چیه زندگیشون به گوه کشیده نمیشد

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

اینجا راحت نسخه طلاق میپیچن راحت به ادما تهمت میزنن و ناسزا میگن اینجا سرزمین عجایب نیست اینجا مریض خونه ایی که کمتر آدم سالمی توش پیدا بشه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

همه مطلقه ها موفق نیستن طلاق هم هنر نیست اینو اول نوشتم که کتک نخورم  امااااااااااا بیشتر ادما از ادم موفق متنفرن 

توسری خور و بدبخت دوست دارن تا خودشون حس بهتری پیدا کنن والی زندگی غلط روباید با یه طلاق درست و منصفانه تموم کرد 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

نه من ۵ ساله اینجام کاربرای خوب و باتجربه هیچوقت نمیگن طلاق همیشه اول سازش رو پیشنهاد میدن،اونا یه سری بچه سال و فمینیست افراطی هستن که سریع میگن طلاق

بعدم ما سه تا مطلقه داریم تو فامیل نزدیک اصلا دیگه از مرد جماعت حالشون بهم میخوره هر چی خواستگار براشون میاد قبول نمیکنن میترسن،ولی یه سری مطلقه ام هستن اسم بقیه شون رو خراب کردن با خراب بازیاشون که میخوان هوار بشن سر زندگی یکی دیگه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

مطلقه هام مثل همه ادمن حق زندگی دارن ، هر چیزی برمیگرده به ذات طرف 

من دوتا از همسایه هام مطلقه بودن یکیشون چند سال بود اینجا بود سر سوزن حرف و حدیثی راجع بهش نبود باشخصیت بود یکیشون خودش میگفت صیغه ایم اومد صیغه ایم رفت و‌‌.. کلا یجوری بود 

نمیشه همه رو با یه چوب زد

🤍🌱

اینجا چندین هزار کاربر داره با تفکرات مختلف و براساس این نظرات مهمترین تصمیمات زندگی رو گرفتن مسخره است همونطور که تو تاپیک های اعتقادی چند طیف آدم وجود داره درباره طلاق هم نظرات مختلفی وجود داره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اینجا مشورت نخواهحتی اگه شوهری برای زنش کادو بخره،میگن حواست باشه،داره خرت میکنه😁محیط سمی،بوگندو

از این دسته عقده ایا متنفرم

یکی میگه شوهرم خوبه

میگن فکککک کردیی ، حتما لاشیه داره زیرابی میره

خیلی کثیف و سیاه دلن