2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چی داری که بقیه بهت حسودی کنن. اول یاد بگیر تخص رو تخس بنویسی بعد بیا حرف بزن. چه محبورن روزی سه ...

عخشم اولا اینکه من هیچ جای متن و پستام تخس ننوشتم با یکی دیگه اشتباه گرفتی

درمورد بچه هم چون بچه دوست ندارم قصد زایمان و بارداری هم ندارم تصمیمم هم عوض شه رحم اجاره ای میگیرم که حداقل زحمت زایمانش با یکی دیگه باشه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

@niniyar‍ بلامی سر کلا حدفش کن ببخش امروز اذیتت کردم

حذف شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

عخشم اولا اینکه من هیچ جای متن و پستام تخس ننوشتم با یکی دیگه اشتباه گرفتیدرمورد بچه هم چون بچه دوست ...

پس اون امضای پایینت چی‌ میگه ؟ 

تو هر کاری دوست داری میتونی انجام بدی اما توهین به بقیه نه . اخرش که چی فکرمیکنی فردا پس فردا همه چی واست همینجوریه. وقتی که همه ازت سرد میشن حتی شوهرت. 

بنظر همون اسم تخس که واسه خودت انتخاب کردی عالیه واقعا برازندته . 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

پس اون امضای پایینت چی‌ میگه ؟ تو هر کاری دوست داری میتونی انجام بدی اما توهین به بقیه نه . اخرش که ...

اهان اونو میگی اون بیوی اماده هست که از سایت ویسگون کپی کردم 

کلا این جمله رو تو گوگل سرچ بزنی توی همشون تخس رو تخص نوشته 

بعدشم چرا نگران سردشدن اطرافیان منی؟ من جوابایی که اینجا میدم طبق اون ری اکشنی هست که میگیرم کل زندگی و شخصیت ادما رو فقط از چهارتا پست تحلیل میکنی؟ اول اولش من به کسی توهین کردم؟ هرجایی وقتی یه عکسی میزارن معمولا هرکی یه نظری میده مثلا یکی میگه رنگ موهاش چه قشنگه یا یکی میگه کاش لباسش مثلا فلان مدل بود قشنگ تر بود یا چه پوست سفیدی داره یا چه پوست سبزه نمکی قشنگی داره 

منم یه کلام نوشتم من برای عروس قلمی و ظریف میپسندم ایشون توپره؟ توپر بودن توهینه؟ یا گفتم زنداداش اسی زشته ؟ یا بدهیکله؟ توپر هم همون لاغریه که یه مقدار استخون و ماهیچه های برجسته تر داره من لاغر بدون چربی سلیقمه. اون یکی کاربر شروع کرد گفت من مطمئنم زیر نود کیلو نیستی خودت یا چه میدونم داداش اسی باید خوشش میومد که اومده. جوابای کاملا بی ربط. هر جوابی از اون کامنت به بعد دادم طبق اون چیزیه که برام گذاشتن

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

اهان اونو میگی اون بیوی اماده هست که از سایت ویسگون کپی کردم کلا این جمله رو تو گوگل سرچ بزنی توی هم ...

😅

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم