2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرستیژ پزشکی خیلیی بیشتره راستش..بعدبا پزشکی میتونی چند دوره مشاورتحصیلی ببینی کلاساشو شرکت کنی بعد ...

شنیدم درسای پزشکی انقدر سخته ک واقعا به آدم فشار میاد چ برسه به اینکه مشاور بشه تازه در کنارش زندگی هم بکنه🥲

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

اگر رشته هایی مثل پزشکی و دندانپزشکی مد نظرت هست،این رو بدون که برای این رشته ها باید طی دوره دانشجویی حداقل هفته ای ۵۰ ساعت یا بیشتر به مدت ۱۰ سال، خوب درس بخونی.

بی آب و تاب و توان،

شنیدم درسای پزشکی انقدر سخته ک واقعا به آدم فشار میاد چ برسه به اینکه مشاور بشه تازه در کنارش زندگی ...

نه تو وقتی پزشکی قبول شی ینی مدل درست درس خوندنو یاد گرفتی...والا مشاور من به همه دانش اموزاش میرسه..تو همه امتحانا بهترین نمره و میگیره با اینکه شب امتحان فقط میخونه تا صبح...بیرون واینام ک تا دلت بخواد..مسافرتم زیاد میره حتی...بستگی داره به ادم

نه تو وقتی پزشکی قبول شی ینی مدل درست درس خوندنو یاد گرفتی...والا مشاور من به همه دانش اموزاش میرسه. ...

تازه مشاور من خیلییی پیگیر دانش اموزاشه ادمی ک تایم نداشته باشه نمیتونه انقدر پیگیر باشه..کمم دانش اموز نداره