2777
2789
عنوان

خواستگارم چیکار که نکرد

125 بازدید | 7 پست

یه اقا پسر ۳ ماه پیش اومد خواستگاریم قرار شد ته باهم آشنا شیم اگه اوکی بود پیش بریم ۳۲ سالشه تو یه شرکت کار میکنه ساعت کاریش ۸ ساعته است ( اینو یه کم بعد توضیح میدم) 

یه ماشین داره فقط خونه نداره 

بعد ما تو مدت این سه ماه باهم میرفتیم بیرون باهم حرف میزدیم از نظرمن چیز بدی ازش نمی دیدم اصلا مثلا من اعصبانیش میکردم کاملا خونسرد بود و یکی از رفتاراش هم تو لدم میگم  یه دو هفته پیش تولدم بود منو برد نااهر بیرون یه جای خوب و برام کادو یه روسری گرفت و ۵۰۰ هزهر تومن پول تو پاکت هم گذاشته بود 

ما هر هفته تقریبا دو بار باهم بودیم هربارهم که می رفتیم بیرون یا میرفتیم تو پارک قدم میزدیم یا با ماشین میگشتیم هرسری که من میگفتم بریم کافه میگف من از جای شلوغ بدم میاد 

منم تو ماشین گشتن رو خوشم نمیاد هی میگفتم که با ماشین گشتن رو دوس ندارم میگفت تو جای خوب پیدا کن بریم و این طوری میشد که تقریبا با ماشین میگشتیم 

الان بقیشم میگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینااومدن که حرف مهریه و اینا بزنن من قبلش گفته بودم اگه خواستن چونه بزنن بهمش بزنین اصلا خوشم نمیاد از چونه زدن یعنی چی مگه میخواین وسیله بگیرن 

ما گفتیم ۱۱۴ تا بابا مامانش من و من کردن ولی چیزی نگفتن پسره برگشت گف بیشتر از۱۰۰ باشه مالیات میاد و فلان و یه فامیل داریم به خاطر مهریه زندان و  فلان 

بعدش باباش برگشت گف با لحن شوخی که کمش کنین و فلان مامان و بابام چیزی نگفتن و داداشم برگشت گف ۷۲ تا این وسط منم داشتم از حرص می مردم یعنی چی آخه مگه رو مهریه انقد چونه میزنن  اینا نظرشون رو ۱۴ تا بود ولی کی بود که قبول کنه اینم بگما اینکه مهریه رو گفتیم ۱۱۴ تا میخواستم واکنششون رو ببینم فقط میخواستم روز محضر وقتی میپرسن که تو عقد نامه مهریه چقد باشه بگن ۱۴ تا

اولای آشنایی هم یکی دوبار ازم پرسید که مهریه چقد باشه منم گفتم این چیزا برام مهم نیس ترجیح میدم رو مسایلی باهات حرف بزنم که تو آینده زندگی مون تاثیرگذار باشه اونم چیزی نگف بعد یه سری دیگه همون اولای آشنایی مون پرشید که مهریه چقد باشه منم گفتم ( الکی گفتما) ما رسم دلریم ۳۰۰ تا سکه مهر میکنن اونم گفت زیاده منم گفتم مارسممون اینه اونم قبول کرد بی هیچ چون و چرایی 

بعد که اومدن خونمون حرفشو بزنن برگشته میگه نه زیاده خلاصه ۷۲تا شد بعدش عند المطالبه شو حرف نزدیم که باز اون میگف باید عند الاستطاعه باشه منم گفتم نه ممکن نیس ولی دیگه چیزی نگف بعدش 

فردا اون روز پرسید راضی شدی برای ۷۲ دا منم گفتم مهم نیس