2777
2789
عنوان

محتاج دعاهاتونم دیروز بهم گفتن

330 بازدید | 31 پست

توده توی کلیه دارم ، اسکن دادم هنوز جوابش نیومده 

دو تا بچه کوچیک دارم حالم خیلی بده 

توروخدا واسم دعا کنید ، نفری به صلوات یا حمد برام بفرستید ازتون خواهش میکنم 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مجیک جان اتفاقی تاپیکت دیدم گفتم حالی ازت بپرسم ایشالا که مشکل کلیه ت چیز خاصی نبود؟

سلام عزیزم دلم خوبی ؟ متاسفانه توده هست و باید هفته دیگه عمل کنم، هنوز مشخص نیست خوش خیمه یا نه ، خیلی حال روحیم بده ، داغونم ، شب و روزم شده گریه ، خیلی نگران بچه هام هستم ،توروخدا برام دعا کن

سلام عزیزم دلم خوبی ؟ متاسفانه توده هست و باید هفته دیگه عمل کنم، هنوز مشخص نیست خوش خیمه یا نه ، خی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم من مطمئنم خوش خیمه اصلا نگران نباش ایشالا عملت به خوبی انجام میشه وجواب ازمایش هم خوبه لطفااا منو بی خبر نزار 

کاری جز دعا ازم برنمیاد هرلحظه به یادت هستم تاباخبر خوش بیای 

عزیزم خیلی ناراحت شدم من مطمئنم خوش خیمه اصلا نگران نباش ایشالا عملت به خوبی انجام میشه وجواب ازمایش ...

دورت بگردم مهربونم ، ممنونم که به یاد می ، منو از دعای خیرت این شبها بی بهره نذار ، تنها دل نگرانیم بچه هام هستن، به روی چشم حتما بهت خبر میدم ، بازم مرسی از مهربونیت❤️

دورت بگردم مهربونم ، ممنونم که به یاد می ، منو از دعای خیرت این شبها بی بهره نذار ، تنها دل نگرانیم ...

فدات عزیزم درکت میکنم ما مادرا قبل ازاینکه نگران خودمون باشیم نگران بچه هامون هستیم انشالله صحیح وسالم میای کنار بچه هات اصلا نگران نباش راسی  توده کلیه چندسانته؟

عزیزم اندازش که کمه خداروشکر مطمئنی عمل لازمه کاش بایه دکتر دیگه هم مشورت کنی

دکتر گفت خداروشکر کن زود متوجه شدی ، آره دوستم چندتا فوق تخصص نشون دادم همگی نظرشون جراحیه

دکتر گفت خداروشکر کن زود متوجه شدی ، آره دوستم چندتا فوق تخصص نشون دادم همگی نظرشون جراحیه

خوب عزیزم انشاللهدخیره خداروشکر که تا کوچیک هست متوجه شدی وخیلی زودم خوب میشی شک ندارم خواهش میکنم دیگه گریه نکن امیدت به خدا ماه دیگه چنین روزی داری باخودت میگی خداروشکر اینم گذشت چقدر غصه الکی خوردم🥰انشالله عمل راحتی داشتع باشی دوست قشنگم

خوب عزیزم انشاللهدخیره خداروشکر که تا کوچیک هست متوجه شدی وخیلی زودم خوب میشی شک ندارم خواهش میکنم د ...

دورت بگردم مهربونم ، چقدر حرف زدن باهات آرومم کرد 

دوست خوبی مثل تو نعمت بزرگیه، الان خیلی بهترم ،خیلی برام دعا کن عزیزم ، الهی همیشه تنت سالم باشه عشقم ،میبوسمت❤️