2777
2789

من با یه اقایی قبلا حرف میزدم یه شهر دیگ هم فرهنگمون بهم نمی‌خورد هم اصلا اخلاق و رفتارش باب میلم نبود اونم همه کار می‌کرد میگفت نه خوشم میا ازت

دیگ من ازش جدا شدم الان با پارتنر خودم هستم قصدمون جدیه بهم میخوریم من بهشون گفتم همه چیو

ولی یکی شیطونی کرد حرف و آورد برد بعد پارتنرم به اون آقا پیام داد بحثشون شد شدید و اون آقا گقت دیگ اسم اونو نیار من کاری با اون ندارم  و ... بلاک کرد پارتنرم و 

بنظرتون ممکنه باز بگیرش پیام بده؟

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه ب ی شخص توی شهری دیگ .چرا باید کسی بفهمه .و چرا باید اینو ب طرف جدید باید بگی .شمارشو بدی .واق ...

من این کارو نکردم

اولا بچه بودم که با اون آقا حرف زدم و به دوست صمیم گفتم بعد دیگ بزرگتر شدم دیدم منطقی نیست و بزووور جدا شدم

بعد من اصلا نه شماره ای داشتم ک بدم ن هیچی

دوستم رفت پشتم حرف زدن و گفت و ...ادامه ماجرا 

من این کارو نکردماولا بچه بودم که با اون آقا حرف زدم و به دوست صمیم گفتم بعد دیگ بزرگتر شدم دیدم منط ...

هنوزم بچه ای .امیدوارم هر چه زودتر رشد کنی و ب همچنین افرادی دوست نگی .و بنظر من الانشم داری راهو اشتباه میری 

مثلا الان اومدی به آقای جدید اعلام کنید که خیلی صداقت داری ؟ فردا همین رو پتک میکنه میکوبه توی سرت .

من نگفتم اصلا خودش پرسید منم مجبور شدم گفتم آره حرف زدم 

اون آدمی ک گفتم خیلی شر انداخت

هنوزم بچه ای .امیدوارم هر چه زودتر رشد کنی و ب همچنین افرادی دوست نگی .و بنظر من الانشم داری راهو اش ...

چرا؟

من با اون دوستم مثلا کامل قطع ارتباط کردم و حرفی نزدم