2777
2789

چند روز دیگه عقدم زنگم زد میگفت من حواسم هس تو شب یلدا فک کنید چن ماه پیشا میگه تو شب یلدا آمدی خونه ما کلن خیلی گرم نبودی باما یا فلان روز سر سرسفره داشنم باهات حرف میزدم حواست نبود وقتی تو جمع ما هسی گرم نمیگیری اصلا نمیدونم چشه هروقت هم زنگ میزنه غیبت زن داداشش هاش میکنه دوتاشون ک کلن قهرن اون یکی دیگه هم خیلی غیبتش میکنه حس میکنم میخان من خیلی باهاشون صمیمی باشم چیکار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تو بحر حرف و رفتار میره خیلی فوری گلایه میکنه همش با عقده حرف میزنه

ازوناس که از ترک دیوار حرف در میارع

ازش پرهیز کن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
حالا جالب اینجاست سه تا بچه داره پسر بزرگش 18سالش نامزدمم مادر نداره این خواهر بزرگش هس

خوبه هم نقش مادرشوهرو داره ایفا میکنه هم خواهرشوهر🤮

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چند سالشه؟ مجرده؟دلیل قهر زن داداشا چیه؟

نه بابا متاهل بچه بزرگش 18سالش اون دوتا زن داداش هم سر ارث و میراث و اصلا سر چیزای الکی اون یکی هم ک باهاش قهر نیستن هرسری ک زنگ میزنه میگه ماشالا زن سلمان هیچی کم نداره داداشم واسش کم نمیزاره ول خرج هس هرسری یه تیپ میزنه شما ها خونه مستقل دارید چون خودش چن سال با مادر شوهر زندگی کرده حس میکنم چون داداشش ایجوره حساده میکنه