2777
2789

این خانوم کلا مشکل روانی داره و داغونه‌

هرجا بره داد و بیداد و فحاشی میکنه با اینکه ما پیش پول دادیم بهشون میگه ندادید میگم ندادیم چطور کلید دادید چطور تو قولنامه ذکر شده میگه بنگاه گرفته و به ما پولی نداده یه روز انقد زنگ زد که حتما باید برام رسید پولی که واریز کردید بفرستید ماهم نداشتیم رسید حالا زنگ پشت زنگ الا للا حتما همین الان باید برید بانک و برام پرینت حساب بگیرید همسرم مرخصی گرفت بره بانک انقد پشت هم زنگ زد و پیام بد و بیراه داد شوهرم وسط اتوبان مجبور شد گوشیشو جواب بده و متاسفانه پلیس اتوبان ایست میده ماشینو میخوابونن ۳میلیون جریمه که داخل اتوبان با گوشی صحبت کرده ۳تومنم خلافی داشتیم ۲هفته بدون ماشین بودیم چون دستمون خالی بود این مبلغ نداشتیم بدیم بعد پرداختش تونستیم بکشیم بیرون

رفتیم پرینت حسابم براش گرفتیم و فرستادیم باز متقاعد نشد مارو کشوند بنگاه رفتیم دیدیم یا امام حسین بابای دختره ک صاحب خونمون باشه با شوهره دختره و داداش دختره یه گوشه با ترس وایستادن دختره بین اونهمه مرد که تو بنگاه بودن دهنشو وا کرده بود هرچی میخواست بگه داره میگه ماهم کرک و پرمون ریخته بود اصن😂

بعد رفتنش بنگاهیه گفت این زنه چقد خرابه مگه میشه زن اینجور دهنشو وا کنه شما که پرینت حساب نشون دادی منم پرینت نشون دادم هرچی از شما گرفتم ریختم براش باز داره داد و بیداد میکنه و یه چیز خیلی جالب بگم دقیقا ۸ماه بعد اینکه خونه رو قولنامه کرده بودیم این خانوم یادش اومده بیاد بگه پول ندادید بنگاه میگفت اخه زن ناحسابی یعنی تو این ۸ماه یادت نبود خونه اجاره دادی بعد از بنگاه بیرونش کرد و گفت اصلا طرف حساب من تو نیستی پدرته من بعد حرفی بود پدرت بیاد جلو خودت پاتو اینجا نمیذاری شروع کرد باز داد و بیدادکردن که اره تنها بیاد سر پیر مرد رو گول بمالید سرش کلاه بذارید بنگاهیه میگفت معامله دو میلیاردیمو بهم زد مشتری نشسته بود این با اون وضع داد و بیداد اومد اونام ماشدن رفتن اینارو تازه گفتم برای اینکه یخورده باهاش اشنا بشید 

این همه ماجرا نیست ......

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

مردادماه پارسال بود ک پدر این خانوم اومد جلو درمون که بیاد داخل خونه چون معتقدن که اینجا خونه خودشونه و هروقت بخوان میتونن بیان و خونه رو چک کنن که من درو براشون باز نکردم

یعنی قبلش از بنگاه سوال کرده بودم ک گفته بودن اصلا همچین چیزی ممکن نیست و وقتی خونه رو اجاره میدی حق نداری هی بری مزاحم مستاجر بشی و این رفتار کلا قانونی نیست
که این خانوم شروع کرد باز فحاشی به من که شما به پدر ۷۰ساله ی من توهین کردی و منم گفتم تو این ساختمون کم از اخلاق نیکوی شما نشنیدم ای کاش خدا لعنتم میکرد پام میشکست این خونه رو اجاره نمیکردم البته ناگفته نمونه هرکی همسایه ها ازم میپرسید مستاجر کدوم واحدی و میگفتم فلانی میگفتن وااااای چطور بااونا کنار اومدی اون دخترش خیلییی سلیطس
منم به اون جهت گفتم اخلاق نیکوی شما

چند وقت پیشم اجارمون ۳ماه عقب افتاد پدرش با یه آقایی اومدن جلو درمون تا دلشون خواست مشت و لگد زدن به درمون و هرچی خواستن فحش دادن من درو باز نکردم ولی حمله قلبی بهم دست داد از ترس(ناراحتی قلبی دارم) بچه هام از ترس جیغ میزدن گریه میکردن
همسرم تماس گرفت گفت حاجی من پرداخت میکنم لطفا نه به خانومم زنگ بزن نه جلو در برو که اون آقایی که همراهش بود شروع کزد فحاشی به همسرم من از پشت در میشنیدم بعدش رفتن و ماهم نزول کردیم و پولشونو دادیم باز این ماه دوتا اجارشون عقب افتاده دیروز پدرش زنگ زد با خط ناشناس به من اخه خط خودشو گذاشتم تو بلک لیست من همسرم از اول قرارداد گفته کسی به خانومم زنگ نزنه حرفی هست به خودم بگید ولی متاسفانه دختر این آقا همیشه با خط های ناشناس شماره منو برای پدرش میگیره و با من حرف میزنن این سری بخاطر اینکه شماره پدرش رو گذاشتم تو بلک لیست شاکی شد و پشت تلفن به پدرش میگفت فک کرده ما احمقیم گذاشته رو اشغال 
زدم به سیم آخر چند بار زنگ زدم به دختره جواب نداده
براش پیام دادم گفتم اون از پدرت اون مادر خدابیامرزت که چقد مهربون بودن تو نمیدونم به کی کشیدی که اصلا بویی از انسانیت نبردی اجارمو ندادم از پیش پولم کم کن من شوهرم سربازه دوتا بچه ی کوچیک دارم سه ماهه حقوق برای شوهرم نریختن باورم نمیکنی پرینت حساب شوهرمو بیاریم برات پدرت که راه اومده شوهر منم کار پیدا کرده سه روز دگ خدمتش تموم میشه تمام اجارتو بهت میدیم
 شروع کرد شما به پدر ۷۰ساله من توهین کردید شمارشو گذاشتی تو بلک لیست
 زن و شوهر دروغگو و کلاش هستید
 شگردتونه
 نمیتونید ترکش کنید
 تو گستاخی خودت و هفت جد و آبادت انسان نیستید هرچی با احترام باهات حرف زدم هار شدی زنیکه 
منبعد بی احترامی بکن ببین چطور اون روی خودمو نشونت میدم شما کلاهبردارید حق خورید و کلی چیزای  دیگ
 امروز میخوام برم شکایت کنم 
من اگر اجاره ندادم دلیل داشتم دوس داشت بره شکایت کنه من دلیلم موجه هستش و دروغی نگفتم
بعدش من و پدرش که معامله نکردیم بخوام جوابی بهشون بدم من کاره ای نیستم هیچ بی ادبی هم نکردم واقعا بویی از انسانیت نبرده ک میدونه من تو اوضاعی هستم باز بهم میگه کلاهبردارید بعدش همسرم خونه رو از پدر این خانوم اجاره کردن ربطی بع دخترش نداره ک دخالت میکنه و فحاشی و توهین

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم گير بد آدمي افتاديد، شكايت و اينا رو بيخيال، بگرديد دنبال جاي جديد

اول پدرشو درمیارم بعد میرم اتفاقا دنبال جای جدید هستم

چون بهش گفتم ک شکایت میکنم حتما اینکارو میکنم 

چون اون بنگاهیه هم گفت ازت شکایت میکنم نکرد بعد همین دختره بهم زنگ زد گفت اقای فلانی که مرررردددد بود جلو اون همه مرررددد گفت شکایت میکنم اگه حق باهاش بود که میرفت شکایت میکرد چرا پیگیری نکرد الان منم شکایت نکنم فک میکنه منم حتما چیزی دستمو نمیگرفته یا حق با اون بوده که شکایت نکردم

ببین اون که کاملا معلومه چیه اصلا بحثی توش نیست 

شما چرا به سلامت روانتون احترام نمی‌ذارید و ازونجایی نمیرید؟

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
مردادماه پارسال بود ک پدر این خانوم اومد جلو درمون که بیاد داخل خونه چون معتقدن که اینجا خونه خودشون ...

ببين مطلقا باهاشون دهن به دهن نشو، يه وقت خر نشي پيغام بدي يا پيغام بزاري جايي! يه وقت ميرن شكايت ميكنن با مدرك ميگن مارو تهديد كرد! آدم تلكه كن نديدي؟ من ديدم! اجاره نامه رو فسخ كن پاشو ازوونجا 

عزیزم به جای اینکه بری دنبال شکایت اعصاب خودتو شوهرتون بچه ها تو داغون کنی زود تر بگرد دنبال خونه اخه چه ادم تازه به دوران رسیده ای هستش به هیچ عنوان این خودرو تمدید نکن به هیچ عنوان 

ادم باید تو خونه ای که زندگی میکنه ارامش داشته باشه به چه حقی میان مشت میزنن در خونت چقد بی وجدانن اینا 

فقط باید تخلیه کنی فایده نداره این خونه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
اول پدرشو درمیارم بعد میرم اتفاقا دنبال جای جدید هستمچون بهش گفتم ک شکایت میکنم حتما اینکارو میکنم چ ...

اين رو خودت ميدوني كه آيا ميخواي هنوز با اينا درگير باشي؟ خوبي مستاجري همينه كه ميتوني سريع عوض كني! برو دور شو، بزار هر فكري ميخواد بكنه! ميخواي به يه گاو چيو ثابت كني؟؟؟؟؟

رفتار اونا بخصوص دختره که خیلی خیلی زشت بود

ولی کار شما هم درست نیست شاید با این اجاره خرجی خونه شو میده، میدونم شرایط تون سخته درک میکنم، ولی بعضی وقتا روی همین پول هم حساب باز میکنن برای خرجی و قسط وام

ببین اون که کاملا معلومه چیه اصلا بحثی توش نیست شما چرا به سلامت روانتون احترام نمی‌ذارید و ازونجایی ...

دنبال جاییم عزیزم همسرم تاحالا سرباز بود بخدا پولی نداشتیم ازینجا بلند شیم همسرم دنبال کارای پایان خدمتشه همزمان غروباهم دنبال خونه ایم همسرم میگه تا یه هفته از شروع کارم نگذره از اینجا بلند نمیشم بدونم حدااقل یه حقوقی دارم بتونم اجاره خونه جدیدو بدم

در مورد وحشی بودن و گستاخ بودن اون آدم که چیزی نمیشه گفت فقط خدا صبرتون بده و دلیل نداشت همون اول که این آدم شروع به فحشای و گستاخی کرد بازم بمونید اونجا قراد و باید فسخ میکردید 

دو اینکه اجاره ااتون عقب میفته مقصر شمایید باید برنامه ریزی داشته باشید تا عقب نیفته

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

ببخشید ولی وقتی شوهرتون هنوز سربازه چطور سه تا بچه دارید؟ از اون خونه بلند شید وگرنه ارامش نخواهید د ...

من دوتا بچه دارم خب بخاطر شرایط همسرم نتونسته بود خدمتشو ادامه بدع جاهای خوبم نمیتونست بره سرکار که پارسال گفت میخوام ادامع خدمتمو بدم