این خانوم کلا مشکل روانی داره و داغونه
هرجا بره داد و بیداد و فحاشی میکنه با اینکه ما پیش پول دادیم بهشون میگه ندادید میگم ندادیم چطور کلید دادید چطور تو قولنامه ذکر شده میگه بنگاه گرفته و به ما پولی نداده یه روز انقد زنگ زد که حتما باید برام رسید پولی که واریز کردید بفرستید ماهم نداشتیم رسید حالا زنگ پشت زنگ الا للا حتما همین الان باید برید بانک و برام پرینت حساب بگیرید همسرم مرخصی گرفت بره بانک انقد پشت هم زنگ زد و پیام بد و بیراه داد شوهرم وسط اتوبان مجبور شد گوشیشو جواب بده و متاسفانه پلیس اتوبان ایست میده ماشینو میخوابونن ۳میلیون جریمه که داخل اتوبان با گوشی صحبت کرده ۳تومنم خلافی داشتیم ۲هفته بدون ماشین بودیم چون دستمون خالی بود این مبلغ نداشتیم بدیم بعد پرداختش تونستیم بکشیم بیرون
رفتیم پرینت حسابم براش گرفتیم و فرستادیم باز متقاعد نشد مارو کشوند بنگاه رفتیم دیدیم یا امام حسین بابای دختره ک صاحب خونمون باشه با شوهره دختره و داداش دختره یه گوشه با ترس وایستادن دختره بین اونهمه مرد که تو بنگاه بودن دهنشو وا کرده بود هرچی میخواست بگه داره میگه ماهم کرک و پرمون ریخته بود اصن😂
بعد رفتنش بنگاهیه گفت این زنه چقد خرابه مگه میشه زن اینجور دهنشو وا کنه شما که پرینت حساب نشون دادی منم پرینت نشون دادم هرچی از شما گرفتم ریختم براش باز داره داد و بیداد میکنه و یه چیز خیلی جالب بگم دقیقا ۸ماه بعد اینکه خونه رو قولنامه کرده بودیم این خانوم یادش اومده بیاد بگه پول ندادید بنگاه میگفت اخه زن ناحسابی یعنی تو این ۸ماه یادت نبود خونه اجاره دادی بعد از بنگاه بیرونش کرد و گفت اصلا طرف حساب من تو نیستی پدرته من بعد حرفی بود پدرت بیاد جلو خودت پاتو اینجا نمیذاری شروع کرد باز داد و بیدادکردن که اره تنها بیاد سر پیر مرد رو گول بمالید سرش کلاه بذارید بنگاهیه میگفت معامله دو میلیاردیمو بهم زد مشتری نشسته بود این با اون وضع داد و بیداد اومد اونام ماشدن رفتن اینارو تازه گفتم برای اینکه یخورده باهاش اشنا بشید
این همه ماجرا نیست ......