2777
2789
عنوان

درخواست طلاق از طرف زن یا توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 81 پست
عزیزم تنها راهت اجرا گذاشتن مهریه هستکه بعد مرد به خاطر مهریه یا حاضر میشه طلاقت بده در قبال بخشش یا ...

درخواست طلاقو می‌تونه بده منتها باید شرایطه شو داشته باشه تا قاضی حکمو صادر کنه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=] خب دوستان میگن نمیتونی درخواست طلاق بدی رد میشه. درصورتی‌که اون قانونای ‌‌‌‌‌توی عقد نامه رو نقض کرد ... [/QUOTE]

تحفه ای هم نیست که بخوای بمونی اگه شکاکه .. قضیه رو لوث نکن .. دنبال راه حل باش

سلام برو دادسرا بگو درخواست طلاق توافقی دارم اوناام راهنمایت میکنن

اینجاکسی چیزی نمیدونه بدتر اشتباه راهنمایت میکنن

ولی من ی مدت رفتم دادگاه ی شعبه هس بری بگی طلاق توافقی میخام زنگ میزنن شوهرت میاد اونجا تو مهرتو میبخشی اونم طلاق نامه رو امضا میکنه و تمام میشه 

[QUOTE=] خب دوستان میگن نمیتونی درخواست طلاق بدی رد میشه. درصورتی‌که اون قانونای ‌‌‌‌‌توی عقد نامه ر ...

تنها راه دحل الان ترسوندنشه. هیچ راه دیگ  ای ندارع.‌این آدم با حرف درست نمیشه باید به خودش بیاد

اگه بگم شکاکه عصبی کرده گفته چرا تو جمع دست کردی تو موهات یا لباتو با زبونت خوردی عشوه میریزی و نمید ...

برید مشاوره اگه درست نشه توافقی جدا شو .. اگه موافق نیست که وقتی حق طلاق ندار چرا میخوای خودتو مسخره کنی

اسی شما هدفتون ترسوندن من طلاق توافقی گرفتم باید دونفرتون باشید طلاق من 8ماه طول کشید توافقی بود وکیل داشتیم تنها راهش فقد شما مدارک بردارید بروید دفترقضای سکه مهریه بزار اجرا پیامک میادروگوشیش ازترس مهریه آشتی می‌کنه شایدبدترلج کنه حاظربشه براطلاق بعدنمیتونی برگردی 

واقعا کسی رو دیدید از ترس طلاق درست بشه ، اونم طلاقی که تو دادگاه شکست میخوره و حق مرده

منم فکر می کنم بیشتر لج می کنه این راهش نیست

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خب دوستان میگن نمیتونی درخواست طلاق بدی رد میشه. درصورتی‌که اون قانونای ‌‌‌‌‌توی عقد نامه رو نقض کرد ...

خب درس میگن 

منم بالا بهت گفت باید یکی از شرایط عسر و حرج ثابت بشه تا بتونی طلاق بگیری ( عسر و حرج مثلا شوهرت ۵ سال به بالا محکوم به حبس بشه یا مشکل جسمی یا روانی داره ، معتاد باشه ، نفقه پرداخت نکنه و ... )

اما اگه صرفا هدفت فقط ابلاغیه یه دادخواست طلاق بفرست برات جلسه تعیین میکنن ، برای شوهرت هم ابلاغیه میفرستن که فلان روز جلسه رسیدگیه

چند روز قبل از جلسه رسیدگی دادخواست پس بگیر