2777
2789
عنوان

درخواست طلاق از طرف زن یا توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 81 پست
برید مشاوره اگه درست نشه توافقی جدا شو .. اگه موافق نیست که وقتی حق طلاق ندار چرا میخوای خودتو مسخره ...

من الان دلم نمیخاد بهش بگم بیا بریم توافقی جداشیم که اونم بگه خودت برو درخواست بده. من میگم برم ی جایی درخواست طلاق توافقی بدم بعد به اونم بگم بیاد حالا یا امضا می‌کنم یا به گوه خوردن میفتع دیگ بیشتر از این ک نیست. من الان باهاش ارتباطی ندارم ک زنگ بزنم بیا بریم توافقی جدا شیم

اسی شما هدفتون ترسوندن من طلاق توافقی گرفتم باید دونفرتون باشید طلاق من 8ماه طول کشید توافقی بود وکی ...

مسکل من همینه نمیخام از ترس مهریه باهام زندگی کنه اصلا مهریمو میبخشم. خب اگه برم درخواست طلاق توافقی بدم . اونا میتونن بهش زنگ بزنن که حاضر بشه؟ چون من نمیخام بهش بگم اگ بکنم میگ تو میخای طلاق تو برو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریتون رو بزارید اجرا حرفی از طلاق نزنید فقط بگید مهریم رو میخوام ،بعد که اومد شوهرتون توافقی جدا شید

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

مهریتون رو بزارید اجرا حرفی از طلاق نزنید فقط بگید مهریم رو میخوام ،بعد که اومد شوهرتون توافقی جدا ش ...

قصدم جدا شدن نیست و نمیخام مهربمو بزارم اجرا که از ترس مهریه بیاد زندگی کنه. میخام امتحانش کنم ببینم طلاق میخاد یا نه

پس چیکار کنم؟ از واسه مهریه اینا میگین من میبخشم. همین مونده از ترس مهریه منو طلاق نده

شناسنامه‌ت سیاه شده، چرا مهریه نگیری؟ اکثر وکلا میگن بهتره از طرف مرد باشه. نمیدونم داستات چیه ولی بهتره حرف وکیلت را گوش بدی. 

بعد برای جلسه کجا باید بریم؟ دادگاه

بله باید برید دادگاه

ولی اگه نمیخوای طلاق بگیری ، بنظرم اینکارو انجام نده و مسئله رو به دادگاه نکشون 

نزار حرمت ها بینتون شکسته بشن

شناسنامه‌ت سیاه شده، چرا مهریه نگیری؟ اکثر وکلا میگن بهتره از طرف مرد باشه. نمیدونم داستات چیه ولی ب ...

وقتی قصدم جدی نیست و فقط ترسوندشه. نمیخام بخاطر مهریه بیاد زندگی کنه. میخام امتحانش کنم ببینم اونم طلاق میخاد یا نه

بله باید برید دادگاهولی اگه نمیخوای طلاق بگیری ، بنظرم اینکارو انجام نده و مسئله رو به دادگاه نکشون ...

ممنون از راهنماییت. داد خواست طلاق ک گفتی  رو کجا باید برم ثبت کنم؟

مسکل من همینه نمیخام از ترس مهریه باهام زندگی کنه اصلا مهریمو میبخشم. خب اگه برم درخواست طلاق توافقی ...

نه بابا زن نمیتونه درخواست طلاق بده شوهرم عصبی شکاک بود چندتاپرونده پزشکی قانونی داشتم چندمرتبه تیمارستان بوده زمان مجردی تمام همسایهام میدونستن عصبی روانی حکم دادستانی گرفتم بهزیستی ببرش تیمارستان اینقدر مشکل داشت آخرش نتونستم ی طرفه درخواست بدم تنهاراهی داشتم مهریه اجرا گذاشتم اونم ازترس مهریه نداشت بده امدتوافقی تمام کرد

قصدم جدا شدن نیست و نمیخام مهربمو بزارم اجرا که از ترس مهریه بیاد زندگی کنه. میخام امتحانش کنم ببینم ...

ابجی راه دیگه ای نیست بفهمید قستش چیه ،اصلا هدفش طلاق نیست و عاشقانه دوسدتون داره بر فرض مثال میشه بگید ۴ سال چه غلطی میکنه دختر مردم رو اسم گذاشته روش کس دیگه ای نیاد براش جوانی و زیبایش بره که چی ،که واسه خودش کنه اون که عرضه نداره بعد ۴ سال زنش رو ببره زیر سقفش تازه زبون درازی هم میکنه دلتون به چیش خوشه ،امیدوارم ناراحت نشده باشید ابجی من جوری نگاه کردم به داستان که اگر خواهر خودم بود نگاه میکردم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

شناسنامه‌ت سیاه شده، چرا مهریه نگیری؟ اکثر وکلا میگن بهتره از طرف مرد باشه. نمیدونم داستات چیه ولی ب ...

چونکه مرد اقدام به طلاق بکنه سریع تر طلاق میگیرن

نیاز نیست اثبات کنه که علت طلاق چیه و نیازی به رضایت خانم نداره

مسکل من همینه نمیخام از ترس مهریه باهام زندگی کنه اصلا مهریمو میبخشم. خب اگه برم درخواست طلاق توافقی ...

فک کنم حل اختلاف هم بتونید برید اگه اینجوریه بلاخره اونا ازش میخوان بیاد تا ببینن مشکل چیه اونطوری شما به خواستتون انشالله میرسید