برید مشاوره اگه درست نشه توافقی جدا شو .. اگه موافق نیست که وقتی حق طلاق ندار چرا میخوای خودتو مسخره ...
من الان دلم نمیخاد بهش بگم بیا بریم توافقی جداشیم که اونم بگه خودت برو درخواست بده. من میگم برم ی جایی درخواست طلاق توافقی بدم بعد به اونم بگم بیاد حالا یا امضا میکنم یا به گوه خوردن میفتع دیگ بیشتر از این ک نیست. من الان باهاش ارتباطی ندارم ک زنگ بزنم بیا بریم توافقی جدا شیم
اسی شما هدفتون ترسوندن من طلاق توافقی گرفتم باید دونفرتون باشید طلاق من 8ماه طول کشید توافقی بود وکی ...
مسکل من همینه نمیخام از ترس مهریه باهام زندگی کنه اصلا مهریمو میبخشم. خب اگه برم درخواست طلاق توافقی بدم . اونا میتونن بهش زنگ بزنن که حاضر بشه؟ چون من نمیخام بهش بگم اگ بکنم میگ تو میخای طلاق تو برو
مهریتون رو بزارید اجرا حرفی از طلاق نزنید فقط بگید مهریم رو میخوام ،بعد که اومد شوهرتون توافقی جدا شید
امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،
قصدم جدا شدن نیست و نمیخام مهربمو بزارم اجرا که از ترس مهریه بیاد زندگی کنه. میخام امتحانش کنم ببینم ...
ابجی راه دیگه ای نیست بفهمید قستش چیه ،اصلا هدفش طلاق نیست و عاشقانه دوسدتون داره بر فرض مثال میشه بگید ۴ سال چه غلطی میکنه دختر مردم رو اسم گذاشته روش کس دیگه ای نیاد براش جوانی و زیبایش بره که چی ،که واسه خودش کنه اون که عرضه نداره بعد ۴ سال زنش رو ببره زیر سقفش تازه زبون درازی هم میکنه دلتون به چیش خوشه ،امیدوارم ناراحت نشده باشید ابجی من جوری نگاه کردم به داستان که اگر خواهر خودم بود نگاه میکردم
امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،
مسکل من همینه نمیخام از ترس مهریه باهام زندگی کنه اصلا مهریمو میبخشم. خب اگه برم درخواست طلاق توافقی ...
فک کنم حل اختلاف هم بتونید برید اگه اینجوریه بلاخره اونا ازش میخوان بیاد تا ببینن مشکل چیه اونطوری شما به خواستتون انشالله میرسید