2777
2789
عنوان

درخواست طلاق از طرف زن یا توافقی

764 بازدید | 81 پست

چطوری درخواست بدم؟ شوهرم میگ شما طلاق میخاین شما برید... امروز میخام برم با مامانم فقط نمی‌دونم کجا باید برم چ درخواستی بدم اگ شوهرم حضور نداشته باشه میتونم درخواست طلاق توافقی بدم؟ بعد براش پیام میرع؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما درخواست بدی فکر کنم گرفتن حق و حقوقت سخت و پروسه جدایی طولانی بشه حتی سالها

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

چه همسر بدردنخور بی شخصیتی داری از این جدا شو 

گدا گشنه هم که هست الان تاپیکاتو یه نگاه انداختم

جوری جدی رفتار کن ۴دست و پا بیاد التماست

باید به طلا بگیرتت ۴ ساله الافش موندی

اصصصصصلا باهاش هیچ بحثی نکن جوابشو به هیچ وجه نده ببین چطوری به دست و پات میفته

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

توافقی زودتر تموم میشه ولی تو درخواست میدی ی کم زمان میبره 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&