2777
2789

نمیدونم چ کار کنم

خیلی آدم مریضیه

۴ دختر داره

هر کدوم یه جور نصیحتش میکنن علیه من

شوهر بیچارمم گیر کرده بین من و اون

نمیدونی چ کار کنه

میگه جدا شیم بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت دوست داری بجنگ واصلا رونده به این راحتی بدست نیامده به راحتی ازدست بدی چندسال ازدواج کردی بچه داری بعضی ها زندگی خراب کن هستند

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

خب ارتباطو قطع کنید وقتی اینجوره. چه نیاز همسرت بره بیاد یا اصلا به حرفاشون. توجه نکنه... اینقد زندگی ساختن الکی که سریع پاشیده بشه؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
شوهرت دوست داری بجنگ واصلا رونده به این راحتی بدست نیامده به راحتی ازدست بدی چندسال ازدواج کردی بچه ...

دقیقا

خواهرشوهرم سطحشون از من پایینتره

شوهرهشون هم از شوهرم از نظر مالی پایینترن

حسودیشون میشه

این پیره زنو میندازن به جون من

شوهرم تک پسرهخیلی قضاوت مردم براش مهمهمیگه من مادرمو تنها بزارم برم

خب همین مردم نمیگن زن وبچش رو ول کرد؟!!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

شوهرم روحیه ش خیلی حساسهمیگه مادرمم ول میکنم میرم خارج بعد طلاقمون

ایشون مسئولیت پذیرنیستن نه اینکه حساس باشن خب بجای این هندی بازیا بشینن مدیریت کنن هرکی رو تو جای خودشون بنشونن فرارکردن که راه حل نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

دقیقاخواهرشوهرم سطحشون از من پایینترهشوهرهشون هم از شوهرم از نظر مالی پایینترنحسودیشون میشهاین پیره ...

جوابسان بده وبجنگ باهاشان نزار زندگیت خراب کنند باشوهرت هم بشین عاقلانه صحبت کن بگو دوستش داری وزندگیت رو  از مادرشوهرت مدرک جمع کن صداش موقعی اذیت میکننه ضبط کن بگو میرم به خاطر اختلاف ودعوا شکایت میکنم تا شاید بشینه سر کونش چع مرگه این زنها رو مادرشوهرمنم همینه من خواهرشوهرها انداحتم سطل اشغال با ننه شان برادرشوهرهام بامن هستند میدانند کی بدجنسه شوهرم هم تره خورد نمیکنه براشان 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

شوهرم تک پسرهخیلی قضاوت مردم براش مهمهمیگه من مادرمو تنها بزارم برم

بهش بگو تنها نزار رفت امد کن اما منو قاطی نکن بزار ما در آرامش زندگی کنیم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻