2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید🤷‍♀️

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

[QUOTE=384022927]دبی خیلی قشنگه ولی پول باید باشه کشور پولداریه یعنی همه چی گرونه اونحا ولی یه خیابو ...

نه باوو فکر میکنی .خب وقتی به هواش عادت نداری چرا بش فکر میکنی چون .کشور دیگه برو اگه اون پولو داری کانادا برو ترکیه .

صددر صد

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

نه باوو فکر میکنی .خب وقتی به هواش عادت نداری چرا بش فکر میکنی چون .کشور دیگه برو اگه اون پولو داری ...

چون  کار همسرم اونجاست شرکت داره 

و باید برم اونجا قبلا رفتم از هواش متنفرم

..
چون کار همسرم اونجاست شرکت داره و باید برم اونجا قبلا رفتم از هواش متنفرم

کلا قراره برین؟ شرکت چی ثبت کردن؟

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

چون کار همسرم اونجاست شرکت داره و باید برم اونجا قبلا رفتم از هواش متنفرم

برو عالیه من که عاشق اونجام .دوسش دارم تامام تامام .همه ملت دوست دارن الان جای تو بودن از همه اون ادمای سمی فرار کن برن یه شهر دور دور دیگه از دبی  بهتر آخه.من باشم با کله میرم هیچی هم نمیبرم اینقدر خوشحال میشم