2777
2789
عنوان

کجا برم مدرک بگیرم

116 بازدید | 19 پست

چندسالی کلاس زبان رفتم ولی رها کردم متاسفانه 

و سطحم متوسط رو به بالا هست الان یعنی واسه آزمون آیلتس آماده میشدم که دیگه نرفتم کلاس و الان احتمالا افت کرده 

الان میخوام دوباره برم میدونم آموزشگاه زبان سفیر و ایران خوب هستن کدومشون بهتره بنظرتون؟ تجربه ای دارید؟

یا همون برم آموزشگاه های خصوصی؟

اگر هم آموزشگاه سراسری خوب دیگه ای میشناسید لطف میکنید معرفی کنید؟

ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوره تهیه کنید توخونه بخونید بهتره .اموزشگاه وقت تلف کردنه همش به تلاش خودتون برمیگرده

عزیزم زبانم در حدی هست که بتونم بفهمم میخوام مدرک بگیرم 

دوزه مجازی و فیلم مدرک معتبر ندارن

بایدهمون موسسه زبان بری اما هزینه اش زیاد //مدرک زبان کارایی نداره توایران صادربش یادبگیری زبان کاف ...

نه زبانم خوبه کاملا میفهمم و جواب میدم 

تقریبا یه سال پیش زبانو ول کردم که اونم واسه آیلتس میخوندم

میخوام جایی برم که مدرک معتبر داشته باشه 

بایدهمون موسسه زبان بری اما هزینه اش زیاد //مدرک زبان کارایی نداره توایران صادربش یادبگیری زبان کاف ...

نه هزینش مهم نیست 

آخرین بار ۸ جلسه حدود یک تومن میدادم 

میخوام مدرکشو بگیرم نیازش دارم

از طرفی آزمون آیلتس واسه منی که قرار نیست مهاجرت کنم بدرد نمیخوره

نه زبانم خوبه کاملا میفهمم و جواب میدم تقریبا یه سال پیش زبانو ول کردم که اونم واسه آیلتس میخوندممیخ ...

کدوم شهری خب عزیز؟ شهرشمااگه امکانات خوبه داشته باش موسسه علمی وزبان انگلیسی معتبربایدداشته باش اکادمی زبان معتبر مدرکشون هم بین المللی هست 

کدوم شهری خب عزیز؟ شهرشمااگه امکانات خوبه داشته باش موسسه علمی وزبان انگلیسی معتبربایدداشته باش اکاد ...

اره 

امکانات خوبه 

ولی نمیدونم کجا برم 

شما موسسه سفیر یا ایران رو نمیدونین کدوم بهتره؟ یا موسسه دیگه ای میشناسین که سراسری باشه؟

نه هزینش مهم نیست آخرین بار ۸ جلسه حدود یک تومن میدادم میخوام مدرکشو بگیرم نیازش دارماز طرفی آزمون آ ...

زبا نانگلیسی همه جا بدرد میخوره کارایی داره توهمین ایران هم  کاربرد فراوان داره  زبان بین المللی هست عزیز خوب بری دنبالش

زبا نانگلیسی همه جا بدرد میخوره کارایی داره توهمین ایران هم کاربرد فراوان داره زبان بین المللی هست ...

اره بخاطر همون دنبال آموزشگاه خوبم 

اگه بخوام آزمون آیلتس بدم نمی صرفه 

چون اعتبارش دو ساله و هزینشم بالای ده تومنه و منم که الان نمیخوام مهاجرت کنم کار خیلی الکی هست

همون مدرک آموزشگاهی معتبر باید بگیرم ولی اگه بدونم کجا برم خوب میشه