2777
2789

بچه ها دندونم شکسته درد میکنه یکم عفونت داره قرص متروندیزول چرک خشک کن میخورم دکتر تا سه شنبه نیست سه شنبه بیاد تا اون موقع چیکار کنم ورم کرد دیدم یکم شنیدم میگن خمیر ارد ارد خمیر کنی زرد چوبه بزنی بزنی رو لثه عفونتش می کشه یکباز با عفونت عصب کشی کردم پدرم تا چند ماه در اومد الانم میخوام بدون عفونت باشه  این راهی که گفتم شنیدید  بعد عفونت میتونه باعث درد شه یه سوال دیگه یه دندون میتونه دردش بزنه به دندون های دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماله منم شکسته عفونت کرده بود هم قرص مترونیدازول و آموکسی کلاو انداختم آموکسی کلاو قویه 

هم پوست انار خشک شده رو پودر کردم گذاشتم منم خمیر زرد چوبه گذاشتم دیگه نمیدونم تاثیر داشت یا نه شنیدم گذاشتن کتیرا هم خوبه و پونه کوهی 

من رفتم دکتر هنوزم که هنوز عفونتش نخوابیده پف داره لثم اونم پر کرد الانم درد میکنه و پفش بیشتر شده خیلی میترسم از دست دکتره هم ناراحتم که چزا پر کرد 

ماله منم شکسته عفونت کرده بود هم قرص مترونیدازول و آموکسی کلاو انداختم آموکسی کلاو قویه هم پوست انار ...

این اتفاق برای من قبلا پیش اومده یعنی دندونم عفونت شدید داشت یارو عصب کشی کرد تا چند ماه اون موقع هم خرداد بود تا ابان درگیر عفوتت بودم دکترم عوض کردم ار خرداد همون سریع عوض کردم دکتری که بعدا رفتم جرت نمیکرد وست بزنه هیج جا قلول نمیکردن قبول نمیکردن اونم اشنا بود قبولم کرد بعد که عفونت تموم شد دوباره عصب کشی پر این یکی هم اررش درست کردن نداره سیاه شد میخوام بکشم اگه بشه ببینم دکتر اشنا قبول میکنه اخه خرج درمان دیگه دارم نمیتونم اینو بدم

این اتفاق برای من قبلا پیش اومده یعنی دندونم عفونت شدید داشت یارو عصب کشی کرد تا چند ماه اون موقع هم ...

وای خدا 😭الان من چیکار کنم خبلی گیج بودم اونجا کاش نمیزاشتم پر کنه چون شنیده بودم اینطوری بعدا دردسر میشه 

دکتر خودش هم گفت میترسم پر کنم 

عصب کشی مجدد درد داشت؟

ببین تو هم احساس میکنی دندون های دیگه ات هم درد میکنه ؟

اره بابا کل دندونام درد میکنن هم خراب زیاد دارم هم درد این میزنه عفونت که شدید بود درد اینو فک پایینم حس میکردم ول فک پایینم درد داشت خیلی بد بود

وای خدا 😭الان من چیکار کنم خبلی گیج بودم اونجا کاش نمیزاشتم پر کنه چون شنیده بودم اینطوری بعدا دردس ...

پیش دکتر درست حسابی برو ببین من میرفتم همش میگفت باید کانال دندون شتشو بدم ولی من یه طرف صورتم شد بادمجون شما هم نرو دیگه به نظرم برو یه دکتر خوب پیدا کن قبول نمیکنن اولش التماس کن بهس قبول کنن بگو شهرستان بودم یه شهر دیگه بودم مجبور شدم برم همچین چیزهای  داروهات بخوز دهان شو اب نمک استفاده کن دکتر خوب بری عصب کشی درد نداره

اره بابا کل دندونام درد میکنن هم خراب زیاد دارم هم درد این میزنه عفونت که شدید بود درد اینو فک پایین ...

منم نصف دندون هام خرابن تازه داشتم درستش میکردم زد مشکل کلیه اینا پیدا کردم هرچی دارم خرج اون میکنم