دوستان من اشتباه کردم یکی از دوستانم یه ملا معرفی کردن بهم گفتن ایشون دستش خیره و دعا نویس نیس و قرآنیه من پیام دادم بهش گفت دعای سستی واست زدن سر کتاب گرفت و گفت گلاب رو بگیر عکسشو بفرست واسم و تا هر روز تا تمام شه نصف لیوان بخور بعدشن گفتم یکیو دوس دارم همش دور میشه اینا گفت قفل بگیر واسم عکس قفل بفرس فرستادم و گفت بندازش تو دبه با پارچه بپوشون کلا اینکارم کردم پسره دیگه اون موقع سر یه چی باهام دعوا افتاده بود الان هرچی گذشت دیگه پیامم سین میزنه جواب نمیده دور تر شده ازم حس میکنم نه تنها کارم درست نشده بدترم شده میشه راهکار بدین چیکار کنم خودمم میدونم کارم اشتباه بوده سرزنشم نکنین فقط راهکار دارین بگین ممنون میشم یگین چیکار باید بکنم سنگینی بدی دارم کارامم خراب میشه این طرفمم قهر بی سابقه کرده پیامو صرفا سین میکنه اصلا عجیبه
این هجم از خرافات عجیب .... شما تفکرت درست کن پسر برمیگرده
عزیزم من به اصرار دوستم و اینکه گفت نیتشون پاکه قرآنین و خوب مول خاصیم نمیگرفت رفتم سمتش ولی شرایطم بدتر شده خودمم میدونم اشتباه کردم ولی توی موقعیت بدی گیر کردم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ای خدا باورم نمیشه هنوز دنبال این کارا هستن بعضی ها کسی که فقط اهل قرآن باشه بری از قرآن یه چیزی میخونه یه دعا هم میکنه اون کارایی که تو گفتی مزخرفه هیچوقت این کار رو نکن از کسی هم ترحم نخواه
ای خدا باورم نمیشه هنوز دنبال این کارا هستن بعضی ها کسی که فقط اهل قرآن باشه بری از قرآن یه چیزی میخ ...
اصلا خودمم فک نمیکردم اینارو بگه دوستم میگفت خواهرم تو خونشون طلسم بود این اقا قرآن واسش خوند اکی شد اما ب من این چیزا گفت بهدشم کارم بد گره خورد طرفی ک سابقه نداشت اینکار ازش یهو سر یه سو تفاهم با رفیقش دیگه جواب پیامم هم نداد فقط سین انگار قفل ب جای سرنوشت ب دهن پسره زد